Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 9365
Oferta ocupació pública policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució de Batlia d’aquest Ajuntament de data 10 de setembre del 2018, es va aprovar l’Oferta d’Ocupació Pública següent.

Vist que per acord del Ple de dia 19 de març de 2018 es va aprovar, juntament amb el pressupost Municipal, la Plantilla del Personal d’aquest Ajuntament per l’any 2018, publicat al BOIB núm. 57 de dia 8 de maig de 2018.

Vist que a la citada Plantilla figura dotada pressupostàriament de 4 places de Policia Local.

Vist l’informe de la secretària, i de conformitat amb l’article 21.1. g) de la Llei 7/1985 d’abril Reguladora de les Bases de Regim Local.

Per la present RESOLC:

  • Primer, aprovar l’oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització d'ocupació temporal, corresponent a la/les plaça/places que a continuació es ressenyen per l’any 2018.

Funcionari de carrera

Escala d’Administració Especial:

GRUP/

SUBGRUP

NIVELL

Núm. VACANTS

DENOMINACIÓ

C/C1

16

4

POLICIA LOCAL

  • Segon, publicar l’oferta d’Ocupació Pública al tauler d’anuncis de la Corporació, així com a la pàgina web de l’Ajuntament (adreça https://valldemossa.es) i al BOIB.

  • Tercer, contra aquesta resolució, els interessats poden interpolar recurs potestatiu de reposició davant Batlia, en el termini d’un mes comptat a partir del dia següent de la seva publicació al BOIB, i també alternativament recurs contenciós-administratiu davant del Jutjat del Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos; sense perjudici poden interpolar qualsevol altre recurs que estimin oportú.

La qual cosa es fa públic en compliment de l’article 91 de la Llei 7/1985 de 2 d’abril, de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local

En compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local i l'article 70.2 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es publica l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització d'ocupació temporal de l'Ajuntament de Valldemossa, al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

El Batle Nadal Torres Bujosa