Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 9358
Anunci relatiu a l'aprovació inicial del projecte de reparcel·lació de la UA-4 de les NNSS del Terme de Ses Salines i sotmetrer-lo a informació pública per a la presentació d'al·legacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l’article 213 del Reglament General de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’ordenació i ús del sol, per a l’illa de Mallorca, es sotmet al tràmit d’informació pública i audiència als interessats per un termini d’un mes el projecte de reparcel·lació aprovat inicialment mitjançant resolució de Batlia de data 8 d’agost de 2018, que afecta a la Unitat d'Execució UA-4 de les Normes Subsidiàries del Terme  Municipal de SEs Salines, que és el comprès entre els carrers Sa Roada, Lluna i De Na Mercadala del nucli urbà de la Colònia de Sant Jordi, transcorrent en el seu interior els carrers Ramón i Cajal, Aristotil, Ses Figueres i núm. 24.

Es transcriu a continuació:

“A la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Ses Salines de dia 2 de febrero de 2018 es va acordar, per 11 vots a favor i 1 abstenció, ratificar la Resolució de Batlia d’aprovació definitiva de la delimitació de la UA-4 de les Normes Subsidiàries del Terme Municipal de Ses Salines, que és el comprès entre els carrers Sa Roada, Lluna i De Na Mercadala del nucli urbà de la Colònia de Sant Jordi, transcorrent en el seu interior els carrers Ramón i Cajal, Aristotil, Ses Figueres i núm. 24.

Una vegada iniciat, conforme l’article 213.1 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’ordenació i ús del sòl, per a l’illa de Mallorca, l’expedient de reparcel·lació per ministeri de llei amb l’aprovació definitiva de la unitat d’actuació.

Tenint en compte el projecte de reparcel·lació presentat per la Junta de Compensació Ses Figueretes dia 26 d’octubre de 2017.

Vist l’informe favorable de l’arquitecte municipal de data 29 de maig de 2018 a on conclou: “examinat el projecte de reparcel·lació de la Unitat d’Actuació (UA-4) objecte d’aquest informe, es pot continuar amb la tramitació administrativa ja que compleix els requisits tècnics per la seva aprovació”.

De conformitat amb lo establecido en l'article 21.1.j) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases del Règim Local, he resolt:

Primer.- Aprovar inicialment el projecte de reparcel·lació que afecta la Unitat d'Execució UA-4 de les Normes Subsidiàries del Terme  Municipal de SEs Salines, que és el comprès entre els carrers Sa Roada, Lluna i De Na Mercadala del nucli urbà de la Colònia de Sant Jordi, transcorrent en el seu interior els carrers Ramón i Cajal, Aristotil, Ses Figueres i núm. 24.

Segon.- Sotmetre el projecte de reparcel·lació a informació pública durant el termini d’un mes, mitjançant edicte que s’haurà de publicar al BOIB i en la direcció o punt d’accés electrònic corresponent (www.ajsessalines.net), a on s’insertarà així mateix el seu contingut íntegre per facilitar la seva consulta telemática. Dins d’aquest termini es concedirà audiencia a les persones interessades, mitjançant citació personal.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents.

Tercer.- Donar audiència per aquest termini als interessats amb citació personal, a l'efecte de que presentin les al·legacions que estimin convenients.

Quart.- Suspendre l’atorgament de llicències de parcel·lació i edificació a l’àmbit de l’actuació fins que sigui ferme en via administrativa l’acord aprovatori de la reparcel·lació.

Cinquè.- Sol·licitar del Registre de la Propietat extensió de nota marginal expressiva al marge de cada finca conforme són objecte de reparcel·lació”.

Ses Salines, 21 d’agost de 2018

  

El Batle,

Bernat Roig Galmés