Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 9350
Resolució definitiva del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 5 de setembre de 2018 per la qual es determina l’ampliació de la dotació de personal de suport per a l’atenció a la diversitat a l’ensenyament privat concertat per al curs 2018-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El BOIB núm. 69, de 5 de juny de 2018, va publicar la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 28 de maig de 2018 per la qual es convoca el procediment per ampliar la dotació de personal de suport educatiu per a l’atenció a la diversitat a l’ensenyament privat concertat per al curs 2018-2019.

El punt 6.3 de l’annex 1 d’aquesta Resolució estableix que, una vegada revisades les al·legacions presentades dins el termini establert, el director general de Planificació, Ordenació i Centres ha de dictar la resolució definitiva per la qual es determini la dotació addicional de personal de suport per a l’atenció a la diversitat per a cada centre privat concertat i, també, ha de disposar que es publiqui en el BOIB i a la pàgina web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

2. El BOIB núm. 88, de 17 de juliol de 2018, va publicar la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 17 de juliol de 2018 per la qual es determina l’ampliació de la dotació de personal de suport per a l’atenció a la diversitat a l’ensenyament privat concertat per al curs 2018-2019.

D’acord amb el punt 3 d’aquesta Resolució, els sol·licitants podien presentar al·legacions a la resolució provisional en un termini de deu dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació al BOIB. Les al·legacions s’han presentat a través del GestIB.

3. Una vegada valorades les al·legacions presentades, i d’acord amb la previsió de recursos pressupostaris destinats al finançament dels centres privats concertats, s’ha de dictar la resolució definitiva.

 

Fonaments de dret

1. El Decret 3/2017, de 13 de gener, pel qual s’estableixen els preceptes que han de regir les convocatòries per a l’establiment i la renovació dels concerts educatius a partir del curs acadèmic 2017-2018 (BOIB núm. 6, de 14 de gener).

2. La Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 28 de maig de 2018 per la qual es convoca el procediment per ampliar la dotació de personal de suport educatiu per a l’atenció a la diversitat a l’ensenyament privat concertat per al curs 2018-2019 (BOIB núm. 69, de 5 de juny).

Per tot això, dict la següent

  

Resolució

1. Determinar l’ampliació de la dotació d’especialistes en pedagogia terapèutica (PT) per als alumnes amb adaptació curricular significativa (ACS), la dotació d’especialistes en audició i llenguatge (AL) per als alumnes amb necessitat de suport d’audició i llenguatge (AL) i la dotació d’especialistes en atenció a la diversitat (AD) per als alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE) dels centres privats concertats per al curs 2018-2019 en els termes prevists en l’annex d’aquesta Resolució.

2. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs d’alçada davant el conseller d’Educació i Universitat en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb el que s’estableix en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en l’article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Palma, 5 de setembre de 2018

El director general Antonio Morante Milla

Documents adjunts