Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 9345
Extracte de la resolució per la qual es registren les dades corresponents al Registre Miner de les Illes Baleares, de l’explotació Son Amat, 3

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 42 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre , d’avaluació ambiental “L’òrgan substantiu, en el termini de quinze dies des que adopta la decisió d’autoritzar o denegar el projecte, remetrà al «Boletín Oficial del Estado» o al diari oficial corresponent, perquè sia publicat, un extracte del contingut de l’esmentada decisió.”

Resolució del conseller de Treball, Comerç y Indústria, per la qual es registren les dades corresponents, al Registre Miner de les Illes Baleares, de l’explotació  Son Amat, 3, de data 26 d’abril de 2017

  1. L’autorització minera queda amb els mateixos termes i condicions actuals sempre amb les modificacions que s’indiquen i que són els que s’han presentat a la documentació que s’aprova també en aquest acte.

  2. Cal registrar les dades que es detallen a la resolució

  3. Els termes d’aquesta resolució queden subjectes a altres autoritzacions d’altres administracions, si escau.

  4. Notificar la resolució a l’explotador, a l’Ajuntament de Porreres i als diferents òrgans que han emès els informes preceptius.

Així mateix es publica a la seu electrònica de l’Administració de la CAIB i s’informa als interessats que l’expedient es troba a la seva disposició a les oficines de la Direcció General de Política Industrial (c/ Bastió d’en Sanoguera, 2 de Palma).

  

Palma, 11 de setembre de 2018

El director general de Política Industrial Manuel Porras Romero Per delegació del conseller de Treball, Comerç i Indústria BOIB 105/2015)