Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9312
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 de setembre de 2018 per la qual es fa pública la designació d’una assessora especialista en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista en anatomia patològica dependents del Servei de Salut de les Illes Balears convocat per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 16 d’abril de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 d’abril de 2018 (BOIB núm. 48/2018, de 19 d’abril) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista en anatomia patològica dependents del Servei de Salut.

2. El Tribunal qualificador del procés selectiu, en la sessió del 7 d’agost de 2018, va designar un assessor especialista per col·laborar en la confecció de l’exercici de la fase d’oposició.

Per tot això, d’acord amb la base 5.7 de la convocatòria, dict la següent

Resolució

1. Fer pública la designació de la senyora María Antonia Massanet Medrano, tècnica superior en assessorament lingüístic, com a assessora especialista en el concurs oposició en qüestió.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web http://ibsalut.es.

  

Palma, 7 de setembre de 2018

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)