Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI I INFRAESTRUCTURES

Núm. 9273
Acta de lliurament de dia 7 de setembre de 2018, de la cessió per part del Consell de Mallorca a l’Ajuntament de Puigpunyent del tram de la via Ma-1101 (entre el pk. 0,122 i el pk. 0,933) i acceptació de la cessió de la titularitat per part del Consell de Mallorca del carrer de sa Vela

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que al punt 4 de la Resolució de la consellera executiva de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca de dia 3 de setembre de 2018, relativa a la cessió per part del Consell de Mallorca a l’Ajuntament de Puigpunyent del tram de la via Ma-1101 (entre el pk. 0,122 i el pk. 0,933) i acceptació de la cessió de la titularitat per part del Consell de Mallorca del carrer de sa Vela, s’ordena la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes del seu general coneixement.

Per tal de donar compliment a aquesta previsió, vist que dia 7 de setembre de 2018 es va formalitzar la cessió mitjançant la signatura de la consellera executiva de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca i del batle-president de l’Ajuntament de Puigpunyent de l’Acta de Lliurament que s’exposa a continuació i es procedeix a la seva publicació:

“Palma, 7 de setembre de 2018

REUNITS

D´una banda, l´Hble. Sra. Mercedes Garrido Rodriguez, Consellera Executiva del Departament de Territori i Infraestructures, d’acord amb el Decret de Presidència de dia 9 de juny de 2017, pel qual es determina l’Organització del Consell de Mallorca, modificat pels Decrets de la Presidència de dia 20 de juny de 2017, de dia 24 de juliol de 2017 i de dia 16 de gener de 2018 (BOIB núm. 73 de 15 de juny, BOIB núm. 77 de 24 de juny, BOIB núm. 92 de 29 de juliol, tots tres de 2017 i BOIB núm. 12 de 25 de gener de 2018).

I de l’altra, el Sr. Biel Ferrà Martorell, Batle- President de l´Ajuntament de Puigpunyent, com a representant d’aquest consistori municipal, amb domicili al carrer Sa Travessia, 37, 07194 Puigpunyent i CIF P0704500H.

Les parts es reconeixen, per la representació amb que actuen, la capacitat suficient per formalitzar aquest conveni, per la qual cosa,

EXPOSEN

I) Que mitjançant la Resolució de la consellera executiva de Territori i Infraestructures de 3 de setembre de 2018, en virtut del que preveuen l'article 7 (apartat 2.1) de la Llei 5/1990, de 24 de maig, de carreteres de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i la norma 8na del Pla Director Sectorial de Carreteres, el Consell de Mallorca cedeix a l'Ajuntament de Puigpunyent la titularitat de la via Ma-1101 des del pk. 0,122 fins el pk. 0,933.

II) Que d’acord amb el punt primer de l’esmentada Resolució el tram de carretera cedit pel Consell Insular de Mallorca passarà a integrar-se en la xarxa local de la dita corporació des del moment en què se'n formalitzi la recepció, mitjançant la signatura, per ambdues Administracions públiques, de la corresponent Acta de Lliurament.

III) A la mateixa Resolució de la consellera executiva de Territori i Infraestructures de 3 de setembre de 2018, en virtut del que preveuen l'article 7 (apartat 2.1) de la Llei 5/1990, de 24 de maig, de carreteres de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i la norma 8na del Pla Director Sectorial de Carreteres, el Consell de Mallorca accepta la cessió de la titularitat del vial municipal carrer de sa Vela.

IV) Que d’acord amb el segon punt de l’esmentada Resolució el tram de carretera cedit per l’Ajuntament de Puigpunyent passarà a integrar-se a la xarxa viària del Consell de Mallorca, des del moment en què se'n formalitzi la recepció, mitjançant la signatura, per ambdues Administracions públiques, de la corresponent Acta de Lliurament.

I per aquests motius signen aquesta

ACTA DE LLIURAMENT

Primer.- El Sr. Biel Ferrà Martorell, en nom i representació de l’Ajuntament de Puigpunyent, mitjançant la present accepta el lliurament per part del Consell Insular de Mallorca del tram de la carretera Ma-1101, des del pk. 0,122 fins el pk. 0,933, amb la qual cosa s’entén cedida des d’ara a la dita Corporació municipal la titularitat del susdit tram a tots els efectes, amb totes les competències i deures que comporta.

Segon.- La Sra. Mercedes Garrido Rodriguez, en nom i representació del Consell de Mallorca, mitjançant la present accepta el lliurament per part de l’Ajuntament de Puigpunyent el carrer de sa Vela, amb la qual cosa s’entén cedida des d’ara al Consell de Mallorca la titularitat del susdit tram a tots els efectes, amb totes les competències i deures que comporta.

I com a prova de conformitat amb el contingut d’aquesta acta, les parts la signen per duplicat i a un sol efecte, en el lloc i data indicats al principi, de manera que en queda una còpia en poder de cada part que hi intervé.”

  

Palma, 10 de setembre de 2018

El secretari tècnic de Territori i Infraestructures,

Marc López Expósito