Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 9270
Aprovació del formulari per a la presentació de les Declaracions Responsables d'inici d'activitat Turistica per a la comercialització d'estades turistiques en habitatges

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la presidenta del Consell Insular de Menorca mitjançant Decret núm. 2018/707, de data 5 de setembre de 2018, ha resolt el següent:

PRIMER.- Aprovar el formulari electrònic per la presentació de declaracions responsables d’inici d’activitat turística per a la comercialització d'estades turístiques a habitatges, que està a disposició de la ciutadania a la seu electrònica del Consell insular de Menorca ( https://seuelectronica.cime.es).

SEGON.- Les declaracions responsables d’inici d’activitat turística que es presentin de manera telemàtica únicament podran utilitzar el formulari electrònic aprovat a tal efecte. La presentació de la declaració amb un formulari diferent de l'aprovat no produirà cap efecte jurídic i no serà admesa a tràmit.

TERCER.- Publicar el present decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes de general coneixement i disposar que se’n doni la màxima difusió possible.

 

Maó, (Data signatura electrònica: 13 d'agost de 2018)

LA PRESIDENTA

Susana Irene Mora Humbert