Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9259
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears del 7 de setembre de 2018 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears en el segon quadrimestre del 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears en el segon quadrimestre del 2018, que figura en l’annex d’aquesta resolució.

Palma, 10 de setembre de 2018

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

ANNEX

Convenis signats entre maig i agost de 2018

  • Acord entre el servei de Salut de les Illes Balears, Gerència d’Atenció a Urgències 061 Balears i la Academia Dental de Mallorca (ADEMA) per a la realització de pràctiques professionals no laborals de la especialitat formativa transport sanitari, firmat el 16 d’abril de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d’esclerosi múltiple i altres patologies similars amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut, signat el 3 de maig de 2018.
  • Pròrroga al protocol d’intencions entre el Govern de les Illes Balears i la Fundación Amancio Ortega Gaona per a la donació dels imports corresponents als costos d’adquisició de determinat equipament, signat el 10 de maig de 2018.
  • Acord de cooperació entre la Universitat de Girona i l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera —Hospital Can Misses— per a la realització de pràctiques formatives per part d’estudiants, signat el 14 de maig de 2018.
  • Modificació de la pròrroga del Conveni d’encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les illes Balears i l’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials per a la prestació d’assistència sociosanitària a pacients de llarga estança de l’Hospital de Manacor a la Llar de Felanitx, signat el 13 de juny de 2018.
  • Conveni específic entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Amancio Ortega Gaona en execució del protocol d'intencions datat el 16 de maig de 2017, relatiu a la donació dels imports corresponents als costos d'adquisició de divers equipament, firmat el 18 de juny de 2018.
  • Conveni d’encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per a la prestació d’assistència sociosanitària a pacients de llarga estança de l’Hospital de Manacor a la Llar de Felanitx, signat el 26 de juny de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Deixalles per a la col·locació d’un contenidor per a la recollida de roba usada a l’Hospital Can Misses, signat el 28 de juny de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Associación de Esclerosis Múltiple de Ibiza y Formentera (AEMIF) per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d’esclerosi múltiple amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut, signat el 4 de juliol de 2018.
  • Modificació del Conveni singular de vinculació entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Hospital de la Creu Roja de Palma per a la prestació d’atenció sanitària als usuaris del Sistema Nacional de Salut en l’àmbit de les Illes Balears, firmat el 10 juliol de 2018.
  • Pròrroga (II) del Conveni singular de vinculació entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Hospital Sant Joan de Déu per a la prestació d’atenció sanitària als usuaris del Sistema Nacional de Salud en l’àmbit de les Illes Balears, signat el 19 de juliol de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació sobre l’accés a les dades de caràcter personal necessàries per valorar el grau de discapacitat i dependència, signat el 28 de juliol de 2018.