Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 9252
Resolució de Vicepresidència ampliant el termini d’exposició del Pla de Mobilitat Sostenible de l’Illa de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

SUSANA LABRADOR MANCHADO, PRESIDENTA EN FUNCIONS DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ILLES BALEARS.

El passat 9 d'agost es va publicar al BOIB l’aprovació inicial del pla de mobilitat sostenible de Formentera i l'inici del període d'informació pública i de presentació d'al·legacions per part de les persones legítimament interessades. L’acord d’aprovació inicial va ser adoptat pel Ple d’aquest Consell Insular de 27 de juliol.

En data 07-09-2018, Registre d’Entrada Núm. 22179, el Sr. José Manuel Alcaraz Escandell, en nom del grup polític Popular de Formentera, va presentar un escrit sol·licitant l’ampliació del termini per a la presentació d’al·legacions argumentant que, el termini de 30 dies aprovat ha transcorregut en la seva major part en el mes d'agost, un mes en què la illa de Formentera es troba, com bé indica el mateix pla, al 100% d'ocupació amb la consegüent manca de temps de persones físiques o jurídiques interessades per examinar les mil pàgines aproximadament del pla i, si escau presentar les al·legacions oportunes.

Tenint en compte que l'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, preveu augmentar com a molt en la meitat del temps per presentar al·legacions.

Tenint amb compte que el Govern de les Illes Balears ha augmentat el termini d'al·legacions al Pla Director Sectorial de Mobilitat de les Illes Balears, tot i que el seu període d'exposició pública era de dos mesos.

Per tot l’anterior, conforme amb la normativa aplicable,

HE RESOLT

Primer.- Ampliar el termini d’exposició pública de l’aprovació inicial del Pla de Mobilitat Sostenible de l’Illa de Formentera fins el 17 de setembre de 2018.

Segon.- Ordenar que es publiqui aquesta resolució al Tauler d’anuncis d’aquesta administració i al Butlletí oficial de les Illes Balears.

  

Formentera, amb data (10 de setembre de 2018)

    La presidenta en funcions,                El Secretari ,

                  Susana Labrador Manchado           Angel C. Navarro Sánchez