Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9223
Relació dels convenis de col·laboració subscrits en el segon quadrimestre de 2018 per l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l’any 2018:

  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Fundació per a la Conservació d’Eivissa i Formentera dins la iniciativa "TOTS DONAM UNA MÀ", un programa de Responsabilitat Social Corporativa per donar veu a les problemàtiques que afecten directament els illencs, firmat en data 31 de maig de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’Associació Arka Tapones Solidarios dins la iniciativa "TOTS DONAM UNA MÀ", un programa de Responsabilitat Social Corporativa per donar veu a les problemàtiques que afecten directament els illencs, firmat en data 28 de juny de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’Associació Yes with cancer dins la iniciativa "TOTS DONAM UNA MÀ", un programa de Responsabilitat Social Corporativa per donar veu a les problemàtiques que afecten directament els illencs, firmat en data 1 d’agost de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’Associació Persones Sordes de Menorca (ASSORME) dins la iniciativa "TOTS DONAM UNA MÀ", un programa de Responsabilitat Social Corporativa per donar veu a les problemàtiques que afecten directament els illencs, firmat en data 31 d’agost de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Fundació Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, amb la finalitat de col·laborar donant cobertura a les activitats més rellevants del Museu, firmat en data 25 de maig de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’associació Pecan Pie, Música i Cultura, amb la finalitat de col·laborar com a mitjà oficial del Summer Pie Festival, firmat en data 13 de juny de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la societat Comunidad Filmin, S.L., amb la finalitat de col·laborar com a mitjà oficial de l’ Atlantida Film Festival 2018, firmat en data 15 de juny de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’associació Festival Internacional de Cine de Menorca Tanagra, amb la finalitat de col·laborar com a mitjà oficial del Festival de Cine de Menorca, firmat en data 16 de juliol de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre l’ Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença, amb la finalitat de col·laborar com a mitjà oficial del Festival de Pollença, firmat en data 30 de juliol de 2018.

   

Calvià, 10 de setembre de 2018

El director general de l’ EPRTVIB

Andreu Manresa i Monserrat