Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9217
Notificació de la resolució d’admissió a tràmit de sol·licitud del Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere (Artà, Mallorca) per a la declaració d'abandonament de l'embarcació «TERPSICORE SEGUNDO», amb matrícula 7ª PM 1-246-91

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per desconèixer el domicili o no poder localitzar a la persona interessada,  i a fi de donar compliment al que preveuen els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i a la Instrucció relativa al procediment de declaració d’abandonament d’embarcacions en els casos dels ports de gestió indirecta (BOIB num.148, de 05/12/2017), mitjançant aquest anunci es notifica la resolució del vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears, de 19 de febrer de 2018, dirigida al Sr. Raimundo Piña Enrich:

Primer. Admetre a tràmit la sol·licitud formulada per la presidenta del Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere (Artà), per a la declaració d'abandonament de l'embarcació "Terpsicore Segundo” amb matrícula 7ª PM 1-246-91, de la que consta com a titular el Sr. Raimundo Piña Enrich i, en conseqüència, tramitar el procediment previst legalment, per ocupació de domini públic portuari sense abonar les tarifes corresponents i sense activitat externa per temps superior a sis mesos.

Segon. Donar compte de la present resolució al consell d'administració d'aquesta entitat.

Tercer. Notificar als interessats en el procediment el nomenament de la Sra. Maribel Martínez i la Sra. Inmaculada Subias com a secretària i instructora de l’expedient, respectivament, als efectes prevists en l'article 24 de la Llei 40/2015, de règim jurídic del sector públic.

Quart. Notificar aquesta resolució al Sr. Raimundo Piña Enrich, atorgant-li un termini de quinze (15) dies hàbils perquè pugui comparèixer per formular al·legacions i proposar les proves que estimi pertinents.  

Així mateix s’adverteix que, si finalitzat l’esmentat termini de quinze dies, l’interessat no ha comparegut ni formulat al·legacions o, en tot cas, no ha retirat l’embarcació, es considerarà el present tràmit com a proposta per declarar abandonada l’embarcació; la qual s’elevarà a l’òrgan competent perquè adopti la resolució d’abandonament i, produïda la mateixa, es procedirà al que disposa l’apartat 4 de l’article 115 de la Llei 10/2005, de Ports de les Illes Balears.

Cinquè. Notificar la present, així mateix, al concessionari, atorgant-li un termini de deu dies per efectuar observacions.

L’expedient (PDP 051/23 AB) es pot consultar en les oficines de Ports de les Illes Balears (c/ Vicente Tofiño, 36, bjs – 07007 Palma de Mallorca).

Palma, 27 d’agost de 2018

El director-gerent

Pedro Puigdengoles Briones