Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 9201
Extracte de l'aprovació per part del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa de dia 31 d'agost de 2018 de la convocatòria d'ajudes per la foment de l'esport i de l'activitat física a l'illa d'Eivissa per a l'any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS núm. 414410

1. Objecte i modalitats

L’objectiu general d’aquestes ajudes és fomentar l’esport i l’activitat física a l’illa d’Eivissa col·laborant amb les entitats esportives de l’illa d’Eivissa que organitzen esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional que tenen lloc en aquesta illa, per potenciar la participació dels esportistes de l’illa d’Eivissa en esdeveniments nacionals i internacionals, a més d'aquells de fora de l'illa (nacionals i internacionals) que permetin que l'esdeveniment sigui un referent esportiu de la seua modalitat i es consolidi dins del calendari esportiu nacional i internacional.

Igualment dins de l'objectiu general de fomentar l'esport i l'activitat física és també objecte d'aquestes ajudes la participació d'equips o d'esportistes d'entitats esportives de l'illa en lligues nacionals, perquè els ciutadans de l'illa gaudeixin de competicions esportives d'alt nivell, que serveixen per incentivar i motivar a l'esport base.

Les activitats objecte d’aquestes ajudes s’han d’haver realitzat entre l’1 de juliol de 2017 i el 30 de juny de 2018.

Amb aquest objectiu es preveuen dues modalitats d’ajuda:

1.1. Modalitat A: Ajuts econòmics per organitzar esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional.

1.2. Modalitat B: Ajuts econòmics per participar en lligues nacionals estatals. Aquesta modalitat es divideix en dues línies:

- Línia 1: Participació en lligues nacionals d’àmbit estatal per a esports col·lectius.

- Línia 2: Participació en lligues nacionals d’àmbit estatal per a esports individuals.

2.Dotació econòmica

2.1. La quantitat total destinada a aquestes dues línies d’ajudes per al foment de l’esport i l’activitat física a l’illa d’Eivissa per a l’any 2018 serà de 388.700,00 € (TRES-CENTS VUITANTA-VUIT MIL SET-CENTS EUROS) amb càrrec a l’aplicació pressupostària 3410 48900 dels pressupostos de l’exercici 2018, distribuïts de la següent manera entre les dues modalitats:

- Modalitat A: Ajuts econòmics per organitzar esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional: 208.700,00 € (DOS-CENTS VUIT MIL SET-CENTS EUROS).

- Modalitat B: Ajuts econòmics per participar en lligues nacionals estatals: 180.000 € (CENT VUITANTA MIL EUROS).

2.2. En el cas que la concessió de les ajudes d’una modalitat o línia no exhaureixi la quantitat que hi està destinada, el sobrant de l’import podrà incorporar-se a la quantitat de l’altra modalitat o línia.

3. Beneficiaris i obligacions de les entitats beneficiàries

3.1. Podran beneficiar-se de les ajudes establertes en aquestes bases les entitats esportives sense ànim de lucre constituïdes i inscrites legalment al Registre d’Entitats Esportives del Govern de les Illes Balears que desenvolupin la seua activitat esportiva a l’illa d’Eivissa i que hagin realitzat activitats objecte de subvenció incloses en alguna de les modalitats regulades en aquestes bases.

3.2. Obligacions de les entitats beneficiàries:

a) Dur a terme l’activitat subvencionada que fonamenta la concessió de la subvenció.

b) Comunicar al Consell Insular d’Eivissa qualsevol eventualitat que alteri o dificulti el desenvolupament de l’activitat subvencionada.

c) Sotmetre’s a les actuacions de comprovació, de seguiment i d’inspecció que pugui efectuar el Consell Insular d’Eivissa i aportar tota la informació i la documentació que li sigui requerida en l’exercici d’aquestes actuacions.

d) Comunicar al Consell Insular d’Eivissa la sol·licitud o l’obtenció d’altres subvencions per a la mateixa finalitat procedents de qualsevol administració o entitat pública o privada, nacional o internacional.

e) Conservar els documents justificatius de l’aplicació dels fons percebuts, amb inclusió dels documents electrònics, mentre puguin ser objecte d’actuacions de comprovació i control.

f) Reintegrar els fons percebuts en els supòsits previstos legalment.

g) Adoptar les mesures de difusió relatives al caràcter públic del finançament de l’activitat objecte de l’ajuda, fent constar que l’activitat està subvencionada pel Consell Insular d’Eivissa.

4. Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds de les ajudes es formalitzaran mitjançant instància, segons el model normalitzat que figura a l’annex 1 d’aquestes bases, degudament emplenat.

Es dirigiran a la Presidència del Consell Insular d’Eivissa i es presentaran en el Registre General del Consell Insular d’Eivissa (avinguda d’Espanya, 49, 07800 Eivissa), en seu electrònica a l’adreça seu.conselldeivissa.es o a la resta de llocs establerts a l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. Termini per a la presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds serà de DEU (10) DIES hàbils, que s’inicia l’endemà de la data publicació de l’extracte de la convocatòria de les ajudes regulades en aquestes bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

  

Eivissa, 10 de setembre de 2018

La secretària tècnica de Medi Ambient, Agricultura, Cultura, Educació, Patrimoni, Esports i Joventut

Maria Catalina Tur Torres