Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 8629
Resolució de la Junta de Govern local de dia 20 de març de 2018, en relació a la sol·licitud de devolució de la quota tributària d'IIVTM

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentada sense efecte la notificació, i no havent-se pogut efectuar per ignorar-se el domicili o no haver-se trobat en el mateix a l'interessat que es relaciona, es procedeix, en compliment del que estableix l'article 44 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, a la publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de la Resolució de la Junta de Govern local de dia 20 de març de 2018, en relació a la sol·licitud de devolució de la quota tributària de l'Impost d'Increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana experimentat en la transmissió del ben immoble:

«La Junta de Govern Local, per delegació, segons el Decret de Batlia 87/2015, de 17 de juny, adopta per unanimitat dels membres presents el següent acord:

1.- Per instància d'interessats:

Sol·licitant: Juan Cerdà Adrover.

Tributo: IIVTM

Núm. registro:825

Data: 07/03/2018

Fet imposable: Increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana experimentat en la transmissió del ben immoble.

Incidències: Sol·licitud de devolució de la quota tributària de l'impost.

Actuació aprovada:

1.- Vist l'informe emès per l'assessor jurídic municipal en data 20 de març de 2018 s'acorda desestimar la sol·licitud de devolució de la quota tributària de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana reportat en la transmissió del ben immoble situat al carrer Són Boi 33 Baixos. B amb referència cadastral 3613608DD8931S0002QR efectuada en data 11 d'abril de 2016 mitjançant escriptura de compravenda amb subrogació d'hipoteca.

2.- Comunicar el present acord a l'interessat adjuntant còpia de l'informe jurídic.»

Seguint l'apartat 5 del Decret d'Alcaldia 87/2015, de 17 de juny, (BOIB núm. 94/2015, de 27 de juny), els acords adoptats per la Junta de Govern Local en atribució de les funcions delegades s'entendran dictats per la Batlia, com a titular de la competència originària, i per tant posen fi a la via administrativa. De la mateixa manera no serà procedent el recurs d'alçada davant la Batlia.

Contra el present acord es podran interposar els següents recursos:

- Reposició: Davant la Junta de Govern Local, en el termini d'UN MES, comptant des de l'endemà a la data de notificació del present acord. És un recurs potestatiu.

- Contenciós administratiu: Davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de DOS MESOS, comptant des de l'endemà a la data de notificació del present acord. Es pot interposar directament, però si s'ha presentat un recurs de reposició, no es podrà formalitzar el contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

Cosa que es notifica perquè en prengueu coneixement, compliment i efectes.

      

Consell, 13 d'agost de 2018.

El secretari,
Antonio Sastre Oliver