Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 8391
Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat per la qual se sotmet a informació pública el projecte de Decret pel qual es regulen els habitatges desocupats, el seu registre i el procediment de cessió obligatòria per part dels grans tenidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 16 de juliol de 2018 el conseller de Territori, Energia i Mobilitat va ordenar iniciar el procediment d’elaboració del decret pel qual es regulen els habitatges desocupats, el seu registre i el procediment de cessió obligatòria per part dels grans tenidors.

El 19 de juliol de 2018 el director general d’Arquitectura i Habitatge va emetre una memòria d’anàlisi d’impacte normatiu sobre el projecte de Decret esmentat

L’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, regula la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes amb rang de llei i reglaments.

L’article 44 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, estableix que, quan ho exigeixi la naturalesa de la disposició o ho decideixi el Consell de Govern o el conseller competent, el projecte s’ha de sotmetre a informació pública.

Els articles 34.2 f i 41.2 b de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, regulen, respectivament, la promoció de la utilització de les tècniques i dels mitjans telemàtics en la relació de l’Administració amb els ciutadans i el dret a la informació dels ciutadans

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre l’esborrany de projecte de Decret pel qual es regulen els habitatges desocupats, el seu registre i el procediment de cessió obligatòria per part dels grans tenidors, a informació pública i posar-lo a disposició de les persones interessades a la seu de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat (carrer de la Palma, 4, Palma), a la pàgina web de la Direcció general d’Arquitectura i Habitatge (http://habitatge.caib.es), i a la pàgina web de Participació Ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears.

2. Fixar el termini per a la informació pública en vint dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les al·legacions s’han de presentar a la seu de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat (carrer de la Palma, 4, Palma), o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre de 2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i han d’anar adreçades a la Direcció general d’Arquitectura i Habitatge.

3. Habilitar la possibilitat de presentar-hi al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l’apartat “Participació en l’elaboració de normativa” de la pàgina web de Participació Ciutadana  (<http://participaciociutadana.caib.es>) del Govern de les Illes Balears, dins del termini que s’estableix en l’apartat anterior.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 3 d’agost de 2018

El conseller

Marc Pons i Pons