Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 8377
Aprovació definitiva del preu públic 0.14 per a la prestació de serveis no obligatoris per part del Patronat de l'Hospital Municipal de Ciutadella

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària celebrada el dia 23.05.18 va aprovar inicialment el preu públic 0.14 regulador dels serveis no obligatoris del Patronat de l’Hospital Municipal de Ciutadella de Menorca.

En el BOIB núm. 69 de dia 05.06.18 es publicà l'anunci de l'esmentada aprovació.

Atès que durant el període establert a l'efecte no s'han presentat al·legacions.

Atesa la legislació vigent, es publica íntegrament el preu públic esmentat.

PREU PÚBLIC 0.14 PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS NO OBLIGATORIS PER PART DEL PATRONAT MUNICIPAL DE L’HOSPITAL DE CIUTADELLA

Article 1er - FONAMENT I NATURALESA

En ús de les facultats concedides pels articles 133.2 i 142 de la Constitució Espanyola, i per l’article 106 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les Bases de Règim Local, i de conformitat amb l’establert a l’article 127, en relació a l’article 41, ambdós del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Local aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, aquest Ajuntament estableix el preu públic per a la prestació de serveis no obligatoris per part del Patronat Municipal de l’Hospital de Ciutadella.

Article 2on - OBJECTE

Serà objecte del present del Preu Públic la utilització dels serveis no obligatoris a que es fa referència en la present ordenança.

Article 3er - SUBJECTE PASSIU

Estan obligats al pagament d’aquest preu públic regulat a la present ordenança:

a) Les persones físiques o jurídiques que se’n beneficiïn dels serveis regulats a aquesta normativa o els sol·licitants dels esmentats serveis (sempre que no tinguin la condició de subjecte passiu de la taxa regulada a l’ordenança fiscal núm. 23)

Article 4rt.- QUOTES

L’import dels preus públics queda fixat en el quadre següent:

TARIFES

EUROS

Servei menús a tercers de dietes hospitalàries

9,25 €

Servei de bugaderia a tercers de roba hospitalària

2,34 €

Article 5è.- GESTIÓ I COBRAMENT

1. El Patronat Municipal de l’Hospital liquidarà mensualment la totalitat dels serveis prestats durant el mes

2. L’impagament de les liquidacions practicades en els terminis establerts a l’efecte, podrà donar lloc al cessament de la prestació del serveis, sense prejudici dels corresponents expedients de constrenyiment per a la recaptació de les quotes meritades.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Tot el no previst a aquesta ordenança es regirà per l’establert al respecte al Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, per la Llei 8/1989, de 13 d’abril, de taxes i preus públics, així com per la Llei General Tributària i el Reglament General de Recaptació.

DISPOSICIÓ FINAL

El present preu públic s’aplicarà una volta hagi acabat la seva tramitació i romandrà en vigor mentre la Junta de Govern no acordi la seva modificació o derogació.

Aprovada inicialment vista la proposta del Rector del Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella, en sessió ordinària celebrada el 12 d’abril de 2018.

Tot el que es publica de conformitat amb el disposat a l’article 17.4 del RD 2/2004, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei reguladora d’Hisendes Locals.

  

  Ciutadella de Menorca, 20 de Juliol de 2018.

L’alcalde acctal.

Josep Juaneda Mercadal