Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 8365
Exposició pública Padrons Fiscals 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Formats els padrons fiscals provisionals de l’exercici de 2018 de l’Impost  sobre Vehicles de Tracció Mecànica, Impost sobre Activitats Econòmiques, així com de les Taxes per la Recollida  Domiciliària de Residus Sòlids Urbans, Clavegueram i Entrada de Vehicles, d’acord amb el que estableix l’article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, als efectes de notificació col·lectiva de les corresponents liquidacions, es fa públic per a general coneixement, restant exposades al departament de Gestió Tributària de l’Ajuntament.

Contra aquestes liquidacions podrà formular-se, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest Edicte en el BOIB, el recurs de reposició, previ al Contenciós-Administratiu, al qual fa referència l’art. 108 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, en relació a l’art. 14.2 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, que aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

Transcorregut el termini indicat, practicades les pertinents modificacions d’ofici o a instància de part, els padrons es consideraran definitivament aprovats.

 

Son Servera, 6 d'agosts de 2018

La Batlessa
Natalia Troya Isern