Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 8353
Imposició de primera multa coercitiva 1/2018 per incompliment d’ordre de reposició de la realitat física alterada. Expedient multa coercitiva 1/2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El President del Consell Insular de Formentera va imposar, mitjançant resolució de 12 de julio de 2018, una primera multa coercitiva contra el Sr. Heinz Levenberger  per l’incompliment de l’ordre de restabliment de la realitat física alterada de 26 de setembre de 2017.

No havent estat possible la notificació per carta certificada amb avís de rebut, a l’interessada citada esmenteda anteriorment,  i d’acord amb l’article 44 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú, es procedeix la publicació d’aquest anunci.

Quedant a disposició de la mateixa, l’expedient a la seu del Consell Insular de Formentera, àrea d’Urbanisme, situada a la Plaça de la Constitució 1 de Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informars que pot formular  recurs de reposició davant el mateix òrgan en el termini d’un mes o directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos.

 

Formentera, a 6 d'agost de 2018

La Vicepresidenta Primera,

Susana Labrador Manchado