Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 8352
Publicació del Pla Director de l'Arxiu d'Imatge i So de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària que va tenir lloc el dia 26 de juliol de 2018 va aprovar, amb caràcter inicial, entre altres, el Pla Director de l’Arxiu d’Imatge i So de Formentera.

Se sotmet a informació pública durant el termini de 20 dies, des de l’endemà de la publicació de l’anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per tal que les persones interessades puguin presentar al·legacions o observacions, segons l’article 83 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

La consulta de l’expedient es realitzarà a l’àrea de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular de Formentera, carrer de Pius Tur Mayans, 14, Sant Francesc Xavier (Formentera), en horari d’atenció al públic de 9.00 h a 14.00 h i de dilluns a divendres.

L’acord íntegre està exposat al Tauler d’anuncis de la corporació i al Tauler virtual de la pàgina web del Consell Insular de Formentera www.conselldeformentera.cat, concretament a l’àrea de Patrimoni.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

Formentera, 6 d'agost de 2018

Presidenta en funcions i vicepresidenta primera del Consell Insular de Formentera

Susana Labrador Manchado