Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 8341
Correcció d'errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 13 d'abril de 2018 per la que es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de zelador/zeladora dependents del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 21 d'abril de 2018 es va publicar en el BOIB. núm. 49 la Resolució del director general del Servei de Salut de 13 d'abril de 2018 per la que es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de zelador/zeladora dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. S'han advertit errors en l’annex 3 “Barem”

3. S'ha detectat un error, en la versió en català, en el punt 1 de la Resolució del director general del Servei de Salut de 13 d'abril de 2018.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que

Les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en el punt 1 i en l'annex 3 de la Resolució del director general del Servei de Salut de 13 d'abril de 2018 per la que es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de zelador/zeladora dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 18 de juliol de 2018

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Resolució

Correcció d'errors

En el punt 1.

On diu:

1. Aprovar la convocatòria d'un concurs oposició per cobrir 315 places vacants de personal estatutari de la categoria de zelador/zeladora dependents del Servei de Salut de les Illes Balears

 

Ha de dir:

1. Aprovar la convocatòria d'un concurs oposició per cobrir 351 places vacants de personal estatutari de la categoria de zelador/zeladora dependents del Servei de Salut de les Illes Balears

Annex

Correcció d'errors

A l'annex 3 “Barem”.

En el punt 2a s'ha d'introduir el punt 4) que ha de dir:

4. S'entendran incloses en aquest apartat les assignatures de les diplomatures, llicenciatures, graus o cursos de formació professional que tinguin relació amb la categoria.

En el punt 2c) s'afegeix un paràgraf amb la següent redacció:

Aquestes valoracions estan referides a certificats d'aprofitament, si són certificats d'assistència es reduiran en un 50%.

En el punt 3.1

On diu:

Els certificats emesos per la Direcció General de Cultura i Joventut i els reconeguts en l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 per la que es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut (BOIB núm. 34/2013) tenen una valoració màxima de 5 punts:

a) Certificat de coneixements de català B1: 1 punt.

b) Certificat de coneixements de català B2: 2 punts.

c) Certificat de coneixements de català C1: 3 punts.

d) Certificat de coneixements de català C2: 4 punts.

e) Certificat de coneixements de llenguatge administratiu (LA): 1 punt.

Ha de dir:

Els certificats emesos per la Direcció General de Cultura i Joventut i els reconeguts en l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 per la que es determinen els títols, els diplomes i els certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut (BOIB núm. 34/2013) tenen una valoració màxima de 5 punts:

a) Certificat de coneixement de català A1: 0,5 punts.

b) Certificat de coneixement de català A2: 1 punt.

c) Certificat de coneixement de català B1: 1,5 punts.

d) Certificat de coneixement de català B2: 2  punts.

e) Certificat de coneixement de català C1: 3 punts.

f) Certificat de coneixement de català C2: 4 punts.

g) Certificat de coneixements de llenguatge administratiu: 1 punt.