Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 8335
Aprovació inicial expedient 2018/011086 de modificació de crèdits per a l'aplicació del superàvit pressupostari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el dia 2 d’agost de 2018, acordà l’aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdits núm. 2018/011086 del pressupost en vigor, en la modalitat de suplement de crèdit per a l’aplicació del superàvit pressupostari amb càrrec al romanent de tresoreria per a despeses generals, el detall del qual és el següent:

L’import disponible s’aplicarà en la seua totalitat a finançar inversions financerament sostenibles. El resum de les aplicacions pressupostàries a què es destinarà el superàvit pressupostari segons l’establert en l’apartat anterior serà el següent:

Altes en aplicacions de despeses

Aplicació

Pressup.

Descripció

Euros

3331

62988

02-18

Reforma i ascensor Edf. Polivalent

C) Sant Jaume

1.020.808,34

TOTAL DESPESES

1.020.808,34

En compliment del que disposa l’article 169.1 per remissió del 177.2 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals aprovats pel Reial decret 2/2004, de 5 de març, se sotmet l’expedient a exposició pública pel termini de quinze dies a comptar des de l’endemà de la inserció d’aquest anunci en el BOIB, perquè les persones interessades puguin examinar l’expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant el termini esmentat podrà ser examinat per qualsevol persona interessada a les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s’estimin pertinents.

Si transcorregut el termini establert no s’haguessin presentat al·legacions, es considerarà aprovat definitivament l’esmentat acord.

  

Santa Eulària des Riu, 7 d'agost de 2018

L’Alcalde.