Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 8327
Nova citació d’actes d'ocupació de béns i drets necessaris per a l’execució del projecte de desplaçament de suport en la línia de mitjana tensió denominada Caimari per interferència amb l'obra Ma-2130

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 3 de juliol de 2018, es va dictar la resolució de citació de les actes d’ocupació pel projecte de desplaçament de suport en línia aèria de mitjana tensió denominada Caimari, per interferència amb l'obra Ma-2130, aprovada l’1 de setembre de 2017 pel conseller de Territori, Energia i Mobilitat que l'autoritzava i en declarava la utilitat pública.

Aquesta citació es va fixar per al dia 19 de juliol de 2018, a les 11.30 hores, a les dependències de l’Ajuntament d’Inca.

El 18 de juliol de 2018, l’empresa beneficiària del projecte que ens ocupa va presentar davant la Direcció General d’Energia i Canvi Climàtic un escrit en el qual sol·licitava la suspensió de l’acte, ja que per motius tècnics no podia complir amb les obligacions que aquest implica.

És per això que, una vegada suspès l’acte, se cita novament el senyor Antonio Rovira Ramis el dia 28 de setembre de 2018, a les 11.30 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament d’Inca per poder estendre les actes d’ocupació relatives al projecte de desplaçament de suport en línia aèria de mitjana tensió denominada Caimari per interferència amb l'obra Ma-2130.

Les característiques tècniques del projecte són la instal·lació d’un nou suport metàl·lic C-1000-14 m, la instal·lació de 92 metres de línia LARL-56 i la retirada de conductor existent i suport de formigó.

Hi heu de comparèixer personalment o bé representat per una persona autoritzada adequadament i, a més a més, si ho considerau necessari podeu anar acompanyat de pèrit.

Palma, 30 de juliol de 2018

El director general

Joan Groizard Payeras