Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 8316
Constitució de borsa tècnic/a de Medi Ambient 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant la Resolució de la Batlia núm. 2018-094, de data 02 de juliol, ha resolt el següent:

“El decret de la Batlia núm. 2018-0113, de data 30 de gener, aprova la convocatòria, així com les bases (annex I) pel sistema de concurs-oposició, d’una borsa de treball de TÈCNIC DE MEDI AMBIENT, grup A, subgrup A2, de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears),  per a la cobertura de les necessitats que puguin subvenir per les necessitats del servei, com ara necessitats urgents derivades de l’augment de la demanda, baixes laborals,  jubilacions, llicències, vacances, etc.

La convocatòria es publica al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 16, de data 03 de febrer de 2018.

Atesa la proposta del tribunal qualificador realitzada a l’acta del procés selectiu de data 15 de juny de 2018.

Per això i a la vista de les diferents sol·licituds presentades i d’acord amb la base 5 de les bases de la convocatòria i d’acord també amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l’article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, de Bases del Règim Local i l’article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

R E S O L C :

Primer.- Constituir la BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A DE MEDI AMBIENT, d’acord amb  el decret de la Batlia núm. 2018-0113, de data 30 de gener, aprova la convocatòria, així com les bases (annex I) pel sistema de concurs-oposició, d’una borsa de treball de TÈCNIC DE MEDI AMBIENT, grup A, subgrup A2, de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears),  per a la cobertura de les necessitats que puguin subvenir per les necessitats del servei, com ara necessitats urgents derivades de l’augment de la demanda, baixes laborals,  jubilacions, llicències, vacances, etc.(BOIB núm. 16, de data 03 de febrer de 2018), amb una vigència de tres anys, com segueix a continuació:

Ordre de prelació

DNI

TOTAL PUNTUACIÓ

1

43172182D

56,23

Segon.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), a la seu electrònica de l’Ajuntament de Son Servera (sonservera.eadministracio.cat) i al tauler d’anuncis municipal, a l’objecte de donar-ne coneixement públic.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l’ Alcalde/essa d’aquest Ajuntament, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’ 1 d’ octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s’optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s’hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret. “

 

Son Servera, 10 de juliol de 2018

El batle

Antoni Servera