Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 8311
Aprovació definitiva de la modificació de l'ordenança fiscal número 20 reguladora del preu públic per la prestació de serveis en les instal·lacions esportives municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Porreres, en sessió ordinària de 18/6/2018, va aprovar la modificació parcial de l'annex relatiu al quadre de tarifes de l'Ordenança fiscal reguladora del preu públic per la prestació de serveis en les instal·lacions esportives municipals. S'ha publicat l'edicte d'exposició pública en el BOIB núm. 77 de 23/6/2018 perquè, per termini de trenta dies hàbils, les persones interessades hagin pogut examinar-ho i plantejar les reclamacions que estimin oportunes. Atès que no s'han presentat al·legacions a l'expedient, en el termini anteriorment indicat, l'Acord esdevé definitiu, en base de l'article 17.3 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març. Per tot això, es transcriu el text a continuació:

Aprovar la modificació parcial de l'annex relatiu al quadre de tarifes de l'Ordenança fiscal núm. 20 reguladora del preu públic per la prestació de serveis en les instal·lacions esportives municipals amb la redacció que a continuació es recull:

Cursets natació:

Quotes trimestrals:

1 dia setmanal

68 euros/trimestre

2 dies setmanals

115 euros/trimestre

3 dies setmanals

135 €/trimestre

 

Porreres, 6 d'agost de 2018

La batlessa,

Francisca Mora Veny