Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 8188
Aprovació definitiva de la modificació parcial del projecte de compensació del sector 12-A Biniaumaia-Es Mercadal (Menorca)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió extraordinària del 25 de juliol de 2018 acordà el següent:

«Primer.- ESTIMAR les al·legacions presentades pel Sr. Manuel Rosselló Salord i la Sra. Catalina Salord Marquès l’11/06/2018, amb registre d’entrada número E2018002340, en haver transcorregut més de 7 anys des de la seva inscripció, conforme el previst a l’art. 20.1 del Reial Decret 1093/1997, de 4 de juliol, pel qual s'aproven les normes complementàries al Reglament per a l'execució de la Llei Hipotecària sobre Inscripció en el Registre de la Propietat d'Actes de Naturalesa Urbanística, l’afecció de les finques del sector 12-A de Biniaumaia al compliment dels deures d’urbanització ha caducat i, per tant, en la descripció de les finques resultants és procedent eliminar la referència a la susdita afecció urbanística.

Segon.- ESTIMAR PARCIALMENT les al·legacions presentades pel Sr. Lorenzo Riudavets Pons i la Sra. María de los Ángeles Olmos Riesgos el dia 20/06/2018, amb registre d’entrada número E2018002496, en el sentit que les despeses de redacció de la modificació del projecte de compensació ja han estat assumides per l’Ajuntament i que, un cop aprovada definitivament, la formalització del projecte es realitzarà mitjançant document administratiu pel que no es generaran despeses d’escriptura pública. No obstant, pel que fa a la reubicació d’escomeses que interessen el Sr. Riudavets i és una qüestió que no és objecte d’aquesta modificació del projecte de compensació i que s’haurà de resoldre en un procediment específic.

Tercer.- APROVAR definitivament la modificació parcial del projecte de compensació del sector 12-A Biniaumaia-Es Mercadal (Menorca), redactat per l'arquitecte Sr. Sebastián Pons Fedelich amb la prescripció d’eliminar de la descripció de les finques resultants del mateix l’afecció al compliment del deures d’urbanització atesa la caducitat de la mateixa.

Quart.- DETERMINAR que la formalització del projecte de compensació aprovat s’efectuï mitjançant document administratiu en la forma establerta a l’article 174.3, en relació amb el 113.1, ambdós del RGU. El document en que es formalitzi el projecte serà inscrit en el Registre de la Propietat.

Cinquè.- Un cop preparat el document administratiu, CITAR al propietaris i titulars dels drets reals afectat per tal que prestin la seva conformitat amb el mateix.

Sisè.- NOTIFICAR al present acord als interessants pel seu coneixement i als efectes oportuns.

Vuitè.- PUBLICAR l’acord d’aprovació definitiva en el BOIB i en un diari de la comunitat.»

  

Es Mercadal, 30 de juliol de 2018

EL BATLE

Francisco J. Ametller Pons