Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 8016
Publicació de l’acord, aprovat inicialment pel Ple de l’Ajuntament de Palma en data 26 de juliol de 2018, i la documentació de la Modificació del Pla General del municipi de Palma per a la regulació aplicable a l’ús turístic i albergs juvenils

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp.: «PA 2017/003»

El Ple de l’Ajuntament del 26 de juliol de 2018 va aprovar inicialment el document de la Modificació del Pla General del municipi de Palma per a la regulació aplicable a l’ús turístic i albergs juvenils.

Complint l’article 55.3 de la Llei 12/2017 de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears, se sotmet la Modificació del Pla General del municipi de Palma per a la regulació aplicable a l’ús turístic i albergs juvenils a informació pública pel termini d’ UN MES.

L’àmbit objecte del planejament afectat per la suspensió de llicències és el TM de Palma, a totes aquelles zones urbanístiques on l’ús turístic està admès.

Els qui se’n consideri afectats el poden examinar presencialment a la Secció d’informació Urbanística de l’Àrea Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne (av. de Gabriel Alomar, 18, bxs., Edifici Municipal de les Avingudes) i/o a la Seu Electrònica Municipal clicant a l’enllaç

https://urbanisme.palmademallorca.es/IMI/URBANISME/PRD/Planejament_urbanistic_pdf/Images%20Arxiu/PA-MODIFICACIO_PG/PA-201700030000/PA-20170003_PORTADA.pdf i s’hi poden presentar les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini esmentat i mitjançant escrit dirigit a l’Ajuntament de Palma, al Registre General de les oficines municipals d’atenció a la ciutadania, la ubicació de les quals es pot consultar al web www.palma.cat, o a les dependències a què es refereix l’art. 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 27 de juliol de 2018

La cap de servei de l'Oficina de Pla General

 María del Pilar Simón Aznaz