Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 7985
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es modifica i s'incrementa el crèdit destinat a la Resolució del president del FOGAIBA de 18 de maig de 2018 per la qual es convoquen les ajudes per al curs 2018-2019 per distribuir fruita, hortalisses i llet als centres escolars

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 22 de maig del 2018 es va publicar en el BOIB núm. 63 la Resolució del president del FOGAIBA de 18 de maig de 2018 per la qual es convoquen les ajudes per al curs 2018-2019 per distribuir fruita, hortalisses i llet als centres escolars.

D’acord amb el que estableix l’apartat segon de la Resolució esmentada, aquesta línia destina al seu finançament un import màxim de tres-cents trenta mil euros (330.000,00 €), finançats íntegrament pel Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA), amb la possibilitat d’ampliar la dotació de la partida pressupostària.

Atès el caràcter extrapressupostari del crèdit destinat a aquesta línia, la convocatòria va quedar sotmesa a la condició suspensiva d’existència de crèdit adequat i suficient per finançar el compliment de les obligacions generades.

En la conferència sectorial celebrada el dia 10 de juliol del 2018, per al finançament d’aquesta línia es va assignar a la comunitat autònoma de les Illes Balears la quantitat de quatre-cents cinquanta-vuit mil cinc-cents trenta-un euros (458.531,00 €) a càrrec del FEAGA. Part d'aquest pressupost es reserva per a les mesures d'acompanyament i la publicitat d'aquest programa, i la resta es destina a la distribució.

Tenint en compte que aquesta línia d’ajudes està en procés de tramitació i que la demanda d’ajudes per al curs 2018-2019 per distribuir fruita, hortalisses i llet als centres escolars s’ha incrementat respecte del que es preveia inicialment, i atesa l’assignació pressupostària efectuada en la conferencia sectorial, es procedeix a incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

S’incrementa en cinquanta-tres mil cinc-cents trenta-un euros (53.531,00 €) el crèdit destinat a la convocatòria d’ajudes per al curs 2018-2019 per distribuir fruita, hortalisses i llet als centres escolars, aprovat mitjançant la Resolució del president del FOGAIBA de 18 de maig de 2018 publicada en el BOIB núm. 63, de 22 de maig de 2018. El crèdit final que s’hi destina és de tres-cents vuitanta-tres mil cinc-cents trenta-un euros (383.531,00 €).

Segon

Es modifica la Resolució del president del FOGAIBA de 18 de maig de 2018 per la qual es convoquen les ajudes per al curs 2018-2019 per distribuir fruita, hortalisses i llet als centres escolars, publicada en el BOIB núm. 63, de 22 de maig, en el sentit següent:

- El punt 1 de l’apartat segon queda redactat de la manera següent:

“Per a la primera convocatòria es destina un import estimat de tres-cents vuitanta-tres mil cinc-cents trenta-un euros (383.531,00 €), amb possibilitat d’ampliar la dotació de la partida pressupostària.

D’acord amb el que preveu el punt 2 de l’apartat novè d’aquesta Resolució, la convocatòria queda sotmesa a la condició suspensiva d’existència de crèdit adequat i suficient per finançar el compliment de les obligacions generades”.

- El punt 3 de l’apartat segon queda redactat de la manera següent:

3. El pressupost disponible per a la primera convocatòria s’ha de repartir entre les actuacions previstes en l'apartat quart de la manera següent:

- Per distribuir fruites i verdures, 316.591,00 €

- Per distribuir llet i productes làctics, 66.940,00 €

Tercer

Aquesta Resolució s’ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s’ha de publicar, juntament amb la correcció del seu extracte, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 25 de juliol de 2018

El president del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas