Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 7970
Aprovació inicial de l'ordenança de mesures per regular la promoció, venda i consum de begudes alcohòliques al municipi de Bunyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de 14 de juny de 2018, ha aprovat inicialment l’ordenança de mesures per regular la promoció, venda i consum de begudes alcohòliques al municipi de Bunyola.

Durant els trenta dies següents al de la publicació d’aquest anunci en el BOIB, conformement a l’establert a l’article 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a informació pública l’expedient.

Durant aquest termini podrà ser examinat l’expedient per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [ http://bunyola.sedelectronica.es].

Si una vegada transcorregut el termini d’informació públia l’expedient no ha estat objecte de reclamacions, s’entendrà definitivament adoptat l’acord fins aleshores provisional.

Ajuntament de Bunyola, (Data signatura electrònica: 10/07/18)

El Batle

Andreu Bujosa Bestard