Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 7963
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s'incrementa el crèdit previst en la Resolució del president del FOGAIBA de 16 d'abril de 2018 per la qual es convoquen ajudes, corresponents a l’any 2018, per a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l’apicultura en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears, d’acord amb el Programa nacional apícola 2017-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 19 d'abril del 2018 es va publicar en el BOIB núm. 48 la Resolució del president del FOGAIBA de 16 d'abril de 2018 per la qual es convoquen ajudes, corresponents a l’any 2018, per a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l’apicultura en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears, d’acord amb el Programa nacional apícola 2017-2019.

D’acord amb el que estableix l’apartat segon de la Resolució esmentada, aquesta línia destina al seu finançament un import màxim de trenta-sis mil vuit-cents euros (36.800,00 €), amb càrrec als pressupostos del FOGAIBA, per a l’exercici 2018, amb la possibilitat d’ampliar la dotació de la partida pressupostària. D’altra banda, el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), amb càrrec als pressupostos generals de l’Estat i al Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA), ha de cofinançar aquestes ajudes en un màxim del 50% amb càrrec al FEAGA i en un màxim del 25% amb càrrec al MAPA, segons la transferència prèvia de les quantitats corresponents, d’acord amb el que preveu l’article 4 del Reial decret 930/2017, de 27 d’octubre, pel qual es regula el règim d’ajudes a l’apicultura en el marc dels programes nacionals anuals. L’altre 25% es finança amb càrrec als pressupostos del FOGAIBA.

En la conferència sectorial celebrada el dia 10 de juliol del 2018, per al finançament d’aquesta línia es van assignar a la comunitat autònoma de les Illes Balears la quantitat de dinou mil dos-cents vuitanta-tres euros amb trenta-tres cèntims (19.283,33 €) a càrrec del FEAGA i la quantitat de nou mil tres-cents deu euros amb divuit cèntims (9.310,18 €) a càrrec del MAPA.

Vist tot això, i atès que aquesta línia d’ajudes està en procés de tramitació i que la demanda d’ajudes per a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l’apicultura s’ha incrementat respecte del que es preveia inicialment, i atesa la disponibilitat pressupostària, es procedeix a incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

S’incrementa en mil set-cents seixanta-sis euros amb seixanta-sis cèntims (1.766,66 €) el crèdit destinat a la convocatòria d’ajudes, corresponents a l’any 2018, per a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l’apicultura en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears, d’acord amb el Programa nacional apícola 2017-2019, aprovat mitjançant la Resolució del president del FOGAIBA de 16 d'abril de 2018 publicada en el BOIB núm. 48, de 19 d'abril de 2018. El crèdit final que s’hi destina és de trenta-vuit mil cinc-cents seixanta-sis euros amb seixanta-sis cèntims (38.566,66 €).

Les ajudes previstes en aquesta Resolució es finançaran amb dinou mil dos-cents vuitanta-tres euros amb trenta-tres cèntims (19.283,33 €) procedents del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA), nou mil tres-cents deu euros amb divuit cèntims (9.310,18 €) amb càrrec al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) i nou mil nou-cents setanta-tres euros amb quinze cèntims (9.973,15 €) -l’import que resta- aportats per la comunitat autònoma de les Illes Balears (CAIB).

Segon

Aquesta Resolució s’ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s’ha de publicar, juntament amb la correcció del seu extracte, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 25 de juliol de 2018

El president del FOGAIBA,

Vicenç Vidal Matas