Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 7950
Departament de Personal. Servei de Selecció, Provisió i Gestió. Acord de la Junta de Govern relatiu a la carrera professional de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma en sessió de 25 de juliol de 2018 va adoptar el següent Acord:

Primer. Declarar que es considera plenament vàlid l’Acord aprovat per la Junta de Govern en sessió de 15 de juny de 2016, ratificat pel Ple en sessió de 27 d’octubre de 2016 (BOIB núm. 161, de 24 de desembre de 2016), relatiu a la carrera professional del personal de l’Ajuntament de Palma atès que les seves previsions s’ajusten a la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, tot això, de conformitat amb el que preveu l’article 2 de la Llei 6/2018, de 22 de juny, per la qual es modifiquen diverses normes de l’ordenament jurídic de les Illes Balears en matèria de turisme, funció pública, pressupostària, de personal, d’urbanisme, d’ordenació farmacèutica, de transports, de residus i de règim local i s’autoritza el Govern de les illes Balears per aprovar determinats textos refosos.

Segon. Fins que no tingui lloc la primera avaluació de l’acompliment, els pagaments efectuats o que s’efectuïn en el marc de l’Acord de carrera professional del personal de l’Ajuntament de Palma tindran la consideració de pagaments a compte del complement de carrera. Tot això, de conformitat amb el que preveu l’article 2 de la Llei 6/2018, de 22 de juny, per la qual es modifiquen diverses normes de l’ordenament jurídic de les Illes Balears en matèria de turisme, funció pública, pressupostària, de personal, d’urbanisme, d’ordenació farmacèutica, de transports, de residus i de règim local i s’autoritza el Govern de les illes Balears per aprovar determinats textos refosos.

Tercer. Deixar sense efectes l’Acord de la Junta de Govern el 28 de febrer de 2018 (BOIB núm. 3 de 10/03/2018) que va acordar la suspensió de l’executivitat de l’Acord del Ple de 27 d’octubre de 2016 relatiu a la carrera professional del personal de l’Ajuntament de Palma, això atès que la l’Administració General de l’Estat ha desistit del procediment contenciós administratiu que es segueix davant el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma, procediment ordinari 39/2017, contra l’Acord del Ple de 27 d’octubre de 2016 relatiu a la carrera professional del personal de l’Ajuntament de Palma.

Quart. Habilitar a la regidora de Funció Pública i Govern Interior per abonar al personal de l’Ajuntament de Palma, mitjançant la nòmina mensual que correspongui, les quantitats deixades de percebre com a conseqüència de la suspensió de l’executivitat de l’Acord del Ple de 27 d’octubre de 2016 relatiu a la carrera professional del personal de l’Ajuntament de Palma, tot això, atès l’auto núm. 201/2018 recaigut en el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma, procediment ordinari 39/2017, que acorda el desistiment de la part actora, el fi del procediment i l’arxiu de les actuacions.

Cinquè. Donar compte d’aquest a Acord a l’Intervenció Municipal i al Ple Municipal.

Sisè. Publicar aquest Acord al Butlletí de les Illes Balears.”  

Palma, 26 de juliol de 2018

El cap de departament de Personal

(Decret de batllia núm. 3000, de 26 de febrer de 2014,

publicat al BOIB núm. 30, de 4 de març de 2014)

Antoni Pol Coll