Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 7904
Creació segona seu electrònica secundària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

CREACIÓ DE SEGONA SEU ELECTRÒNICA SECUNDÀRIA https://seumanacor.absiscloud.com.

La batlia presidència en data 17 de juliol de 2018 ha dictat el següent:

“DECRET

ANTECEDENTS

- Ordenança reguladora d’accés dels ciutadans i ciutadanes als serveis públics de l’Ajuntament de Manacor, aprovada per acord de ple de 22 d’octubre de 2010, i publicat el seu text definitiu en el BOIB núm. 19 de 5 de febrer de 2011.

- Decret de batlía de 12 de setembre de 2011 de creació de la seu electrònica de l’Ajuntament de Manacor: https://seuelectronica.manacor.org, de conformitat amb l’ordenança reguladora d’accés als serveis públics de l’Ajuntament de Manacor.

- Modificacions dels articles 4 i 5 de l'Ordenança d’accés electrònic, aprovades inicialment per acord del Ple d’11 de gener de 2016, i publicat el text definitiu de les modificacions en el BOIB 28 de data 1 de març de 2016.

- Decret de batlia de 31 de maig de 2016 de creació de seu electrònica única de l’Ajuntament de Manacor: https://www.seu-e.net/manacor i manteniment de la creada per decret de 12 de setembre de 2011 com a secundària https://seuelectronica.manacor.org,

- Informe dels tècnis superiors d’Informàtica i de la secretaria general acctal. de 16 de juliol de 2018, amb conformitat de la delegada d’Economia i Recursos Humans.

FONAMENTS DE DRET

- Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administració comú de les administracions públiques.

- Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

RESOLC:

Primer. Crear una segona seu electrònica secundària, amb les característiques següents:

a. Es crea una seu electrònica secundària, amb aplicació de tots els departaments administratius de l’Ajuntament i organismes dependents.

b. L’adreça de la seu electrònica és: https://seumanacor.absiscloud.com.

c. El titular de la seu electrònica és l’Ajuntament de Manacor.

d. L’encarregat de la gestió i del servei posat a disposició de la ciutadania és l’Ajuntament de Manacor, si bé la seu electrònica està allotjada als servidors de l’empresa ABS Informática S.L.U (ABSIS) CIF B59383596, (empresa del mateix grup empresarial de l'empresa AYTOS Soluciones Informàticas, S.L., CIF B41632332), la qual també es considerada encarregada de la gestió i del servei posat a disposició de la ciutadania pel que fa a l’hostalatge i altres serveis que presta relacionats amb aquesta seu.

e. Els canal d’accés als serveis disponibles a la seu serà mitjançant enllaços des de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (www.manacor.org) i de la pròpia seu electrònica. (https://seuelectronica.absiscloud.com) i des de la seu electrònica principal (https://www.seu-e.net/manacor).

Segon. Mantenir l’actual seu electrònica principal, (https://www.seu-e.net/manacor.)

Tercer. Mantenir la seu electrònica secundària creada per decret de 12 de setembre de 2011 i modificada per decret de 31 de maig de 2016, derivada de la seu electrònica principal, accessible des de l’adreça electrònica de la seu principal, amb les mateixes característiques que la seu electrònica principal, (adreça secundaria: http://seuelectronica.manacor.org).

Quart. Publicar aquesta resolució al BOIB i a la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor”,

 

Manacor, 19 de juliol de 2018

La batlessa,

Catalina Riera Mascaró