Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 7504
Aprovació definitiva de la modificació de la plantilla del personal laboral de l'OA Residència Miquel Mir i de l'Ajuntament d'Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes d’allò disposat a l’article 126.3 del Reial Decret Legislatiu 781/1986 de 18 d’abril pel qual s’aprova el Text refós de les disposicions vigents en matèria de Règim Local,

Es fa públic per al general coneixement, que aquesta Corporació, en sessió plenària celebrada en data 26 d’abril de 2018, va adoptar l’acord inicial que ha resultat definitiu per no haver-se presentat reclamacions contra el mateix, d’aprovar la modificació de la plantilla de personal laboral de l’organisme autònom de la Residència Miquel Mir d’aquest Ajuntament, amb els següents termes:

PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal laboral de l'OA Residència Miquel Mir, amb el següent sentit:

- Suprimir dues places de personal de neteja de la plantilla de personal laboral de l'OA Residència Miquel Mir per integrar-les dins la plantilla del personal laboral de l'Ajuntament d'Inca.

SEGON. Aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament d'Inca, amb el següent sentit:

- Integrar dues places de personal de neteja de la plantilla de personal laboral de l'OA Residència Miquel Mir dins la secció B. "Administració General" de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament d'Inca.

TERCER. Aprovar la modificació de l’annex econòmic de personal que tindrà la següent configuració:

1.- Suprimir dues places de personal de neteja de la plantilla de personal laboral de l'OA Residència Miquel Mir amb la següent configuració:

- Salari base anual:  11.883,60 euros.

- Antiguitat: un 3% acumulatiu per cada tres anys d’antiguitat.

- 3 pagues extres anuals de sou base més antiguitat.

- Indemnització per residència: 519 euros

- Plus per desplaçament: 606,12 euros

2.- Integrar dues places de personal de neteja de la plantilla de personal laboral de l'OA Residència Miquel Mir dins la secció B. "Administració General" de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament d'Inca amb la següent configuració:

- Salari base anual:  9.694,92 euros.

- Antiguitat: un 3% acumulatiu per cada tres anys d’antiguitat.

- 3 pagues extres anuals de sou base més antiguitat.

- Indemnització per residència: 519 euros

QUART. Que l'anterior modificació de plantilla i annex econòmic de personal laboral de l'Ajuntament d'Inca s'exposi al públic d'acord amb la normativa vigent als efectes de reclamacions.

QUINT. En cas de no haver-hi reclamacions, els acords adoptats restaran elevats a definitius.

SEXT. Que l'anterior modificació de plantilla i annex econòmic de personal laboral de l'Ajuntament d'Inca tendrà efectes del dia en que es faci efectiu l'assumpció de la titularitat del centre i servei Residència Miquel Mir pel Consell de Mallorca, sempre i quan aquesta modificació estigui aprovada definitivament.”

  

Inca, 19 de juny de 2018

El batle president,

Virgilio Moreno Sarrió