Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 7492
Informació pública de la modificació dels Estatuts del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple ordinari del Consell Insular d’Eivissa, en sessió de dia 28 de juny de 2018, va aprovar per unanimitat dels seus membres, la proposta d’aprovació inicial de la modificació dels articles 1, 6.2, 7.2, lletra b i d, 8, 9, 11, 12, 15.1 i 16 dels Estatuts del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat (BOIB núm. 9, de 20 de gener de 2001), proposada per la Junta Rectora del Consorci a la sessió celebrada el dia 1 d’octubre de 2016, inclosos els suggeriments de caràcter formal i de millora de redacció per part del Govern de les Illes Balears.

En compliment del que disposen l’article 49 i 70.2 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local i l’article 47.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, se sotmet a informació pública per un termini de trenta dies a comptar des del dia següent a la inserció del present anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), perquè les persones interessades puguin examinar l’expedient i en el seu cas presentar-hi les al·legacions que considerin oportunes.

Transcorregut el termini esmentat, si no s’hi han presentat al·legacions o suggeriments, es considerarà aprovat definitivament l’acord fins ara provisional.

L’expedient administratiu es troba a disposició pública per examinar-lo i consultar-lo a la seu del Consell Insular d’Eivissa (av. d’Espanya, 49, 07800 Eivissa, 5a planta, al Departament de Presidència) i a la seu electrònica https://seu.conselldeivissa.es/.

Les al·legacions s’hauran de presentar en el Registre del Consell Insular d’Eivissa, de forma presencial o a través de la seu electrònica https://seu.conselldeivissa.es/ (serveis personals>presentació de documentació a expedients en tràmit), sense perjudici de la possibilitat de presentar-les al registre i a les oficines a què es refereix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 (Data signatura: 10 de juliol de 2018

 Yolanda Veny Villanueva)