Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 7483
Correcció d’ errors, de la versió en català, de la resolució del Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, de 22 de maig de 2018 per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Son Espases

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases,  de 22 de maig de 2018 – publicada en BOIB núm. 65 de 26 maig de 2018 –  per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Son Espases.

2. S'han advertit errades en el punt 2 i 3 de l’apartat Fets

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar les errades  observades en els punts 2 i 3 de l’apartat Fets de la resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases,  de 22 de maig de 2018 – publicada en BOIB núm. 65 de 26 maig de 2018 –  per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Son Espases.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 29 de juny de 2018

El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases,

P.D. Consellera de Salut (BOIB num. 119, 28 de setembre de 2017)

Josep Manuel Pomar Reynés

 

 

ANNEX

Correcció d'errors

En el punt 2 de l’apartat Fets, de la versió en català

On diu:

Per la Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases de 20 de febrer de 2018, es publicaren les llistes definitives d’admesos i exclosos de l’esmentada convocatòria. A la llista definitiva d’admesos, només hi figurava un aspirant, els mèrits presentats del qual foren examinats per l’òrgan convocant.

Ha de dir:

Per la Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases de 9 de abril de 2018, es publicaren les llistes definitives d’admesos i exclosos de l’esmentada convocatòria. A la llista definitiva d’admesos, figuran tres aspirants, els mèrits presentats del qual foren examinats per l’òrgan convocant.

En el punt 3 de l’apartat Fets, de la versió en català

On diu:

El 27 de febrer de 2018, l’aspirant defensà, davant l’òrgan convocant i els seus assessors, el projecte tècnic de gestió del servei de la unitat assistencial de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Son Espases.

Ha de dir:

El 2 de maig de 2018, els aspirants varen defensà, davant l’òrgan convocant i els seus assessors, el projecte tècnic de gestió del servei de la unitat assistencial de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Son Espases.