Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA

Núm. 7453
Anunci sobre la relació definitiva de béns i drets necessaris a expropiar per a l’habilitació de l’aparcament de titularitat pública previst a la Llei 2/2017, de 27 de juny, de declaración del Parc Natural marítim terrestre Es Trenc-Salobrar de Campos anomenat Sa Barralina I

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es dóna compliment – d’acord al previst a l’art. 21 de la Llei de 16 de desembre de 1954 sobre expropiació forçosa – a la resolució del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca de 3 de juliol de 2018 sobre la relació definitiva de béns i drets necessaris a expropiar per a l’habilitació de l’aparcament de titularitat pública previst a la Llei 2/2017, de 27 de juny, de declaració del Parc Natural marítim terrestre Es Trenc-Salobrar de Campos, denominat Sa Barralina I.

La Resolució es pot consultar a la Direcció General d’Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient, situada al C/ Gremi Corredors, 10 1er, del Polígon de Son Rossinyol de Palma.

Contra aquesta Resolució, que esgota la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de revisió en el termini d’un mes, d’acord amb l’art. 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé directament interposar recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors a partir del dia següent a la publicació d’aquest anunci, d’acord amb l’art. 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 5 de juliol de 2018

El director general d'Espais Naturals i Biodiversitat,

Miquel Mir Gual