Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 6487
Acord del Consell de Govern de 15 de juny de 2018 pel qual s’accepta la donació a favor de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de quatre desfibril·ladors de l’Associació Cardiopaties Congènites de Balears (ACCAB) (DGTPFP 93/2018 PATRIM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 86 de la Llei 6/2001, d’11 d’abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l’article 58.b) del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001, atribueixen al Consell de Govern la competència per acceptar les donacions.

El Decret 137/2008, de 12 de desembre, regula l’ús de desfibril·ladors externs semiautomàtics a centres no sanitaris de les Illes Balears. Aquesta regulació de l’ús de DESA (desfibril·lador semiautomàtic) s’adreça al personal no sanitari, estableix el procediment d’acreditació i el programa formatiu que capacita per usar-lo.

L’Associació Cardiopaties Congènites de Balears (ACCAB) va constituir-se l’any 1995 i té com a objectiu, entre d’altres, donar suport a les famílies afectades de cardiopatia congènita, sensibilització, atenció sanitària i psicològica, suport en l’atenció escolar, etc.

L’Associació Cardiopaties Congènites de Balears (ACCAB) vol col·laborar en l’atenció als alumnes amb cardiopatia als centres educatius amb la cessió de quatre desfibril·ladors a la Conselleria d’Educació i Universitat.

El 17 d’abril de 2018, va tenir entrada a la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni l’ofici del secretari general de la Conselleria d’Educació i Universitat en què sol·licita l’inici de l’expedient d’acceptació de la cessió d’ús gratuïta de quatre desfibril·ladors de l’Associació Cardiopaties Congènites de Balears (ACCAB).

El 26 d’abril de 2018, una vegada revisada tota la documentació, es va enviar un ofici de sol·licitud d’esmenes al secretari general de la Conselleria d’Educació i Universitat.

El 16 de maig de 2018, va tenir entrada a la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni l’ofici del secretari general de la Conselleria d’Educació i Universitat que adjunta la documentació sol·licitada.

El 22 de maig de 2018, el director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni va dictar la Resolució per la qual s’inicia l’expedient d’acceptació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de la donació de quatre desfibril·ladors de l’Associació Cardiopaties Congènites de Balears (ACCAB).

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, en la sessió del dia 15 de juny de 2018, adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Acceptar la donació a favor de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de quatre desfibril·ladors de l’Associació Cardiopaties Congènites de Balears (ACCAB) per destinar-los als centres educatius.

Les característiques dels quatre desfibril·ladors són les següents:

 

— Marca: DESFIBRILADOR HEARTSTART HS1

— Model: M5066A

— Valor total dels desfibril·ladors: 5.808,00 € (IVA inclòs)

Segon. Facultar la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques perquè signi tots els documents públics i privats que calguin per concloure la donació amb les condicions que s’han exposat.

Tercer. Notificar aquest Acord a la Conselleria d’Educació i Universitat.

 

Quart. Anotar aquesta donació en l’Inventari general de béns i drets de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Cinquè. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 15 de juny de 2018

La secretària del Consell de Govern
Pilar Costa i Serra