Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 6442
Informació pública de l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança general de subvencions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Mallorca, en sessió de 14 de juny de 2018, ha aprovat inicialment la modificació de l’Ordenança general de subvencions.   

Així mateix, ha acordat sotmetre l’expedient a informació pública mitjançant la inserció dels anuncis corresponents en el tauler d’edictes del Consell de Mallorca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que totes les persones que hi estiguin interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions i els suggeriments que considerin pertinents, dins el termini de trenta dies, comptadors des de la inserció de l’anunci corresponent en el butlletí. 

Si durant el termini d’informació pública no s’hi presenten reclamacions ni suggeriments, l’acord s’entén definitivament aprovat i es publicarà el text íntegre de la modificació de l’Ordenança en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La documentació integrant de l’expedient es pot consultar a l’espai “Elaboració de disposicions generals de la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net) i en el Departament d’Economia i Hisenda (Secretaria Tècnica), ubicat al C/ del Palau Reial, núm. 1, 3a planta, de Palma.

 

 Palma, 14 de juny de 2018

Per delegació del president, el secretari general

(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB núm. 114, de 28 de juliol)

Jeroni M. Mas Rigo