Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 6435
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 5 de juny de 2018, de correcció d’una errada advertida en la publicació de la versió castellana de la Resolució de 14 de maig de 2018, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala d’enginyeria, especialitat enginyeria de forests, a l’illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 67,  de 31 de maig de 2018, es va publicar la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 14 de maig de 2018 per la qual  es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala d’enginyeria, especialitat enginyeria de forests, a l’illa de Mallorca.

2.  En la versió castellana d’aquesta Resolució s’ha advertit una errada en l’annex   3 , corresponent a la composició de la Comissió Tècnica de Valoració, la qual es rectifica segons l’annex d’aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que diu “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2.  L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot l’anterior dict la següent

Resolució

1. Rectificar l’errada advertida en l’annex 3 de la versió en castellà de la Resolució de 14 de maig de 2018  per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala d’enginyeria, especialitat enginyeria de forests, a l’illa de Mallorca

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears , en els taulers d’anuncis de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) i de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, i també en el web <http://oposicions.caib.es>.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà que s’hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l’endemà que s’hagi publicat aquesta Resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma,  5 de juny de 2018

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques
Catalina Cladera i Crespí

ANNEX 3
Comissió Tècnica de Valoració

Cos facultatiu superior, escala d’enginyeria, especialitat enginyeria de forests

Comissió Tècnica titular

President: Luis Berbiela Mingot

Vocal 1:  M. Pilar Perelló Muñoz

Vocal 2:  Aldo Gabriel Bardi Figini

Comissió Tècnica suplent

Presidenta:  Catalina Puig Prohens

Vocal 1:  Margarita de los Reyes Prohens Salom

Vocal 2:  Eduardo Parga Francos