Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 6422
Resolució del director gerent de l’Hospital Son Llàtzer de 14 de maig de 2018 per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de supervisor/supervisora de la Unitat d’Hematologia de l’Hospital Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

És necessari cobrir el lloc de treball de supervisor/supervisora de la Unitat d’Hematologia de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Son Llàtzer.

Fonaments de dret

1. Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

2. Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de febrer de 2017 sobre ocupació de direccions de l’àrea de gestió, direccions de servei o de secció assistencials o supervisions.

3. Resolució de la consellera de Salut de 13 de gener de 2016 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari als òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 10/2016, de 21 de gener).

4. Decret 8/2018, de 23 de març, pel qual es regula la capacitació lingüística del personal estatutari del Servei  de Salut (BOIB nº37/2018; 24 de març)

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Acordar la convocatòria pública d’un lloc de treball de supervisor/supervisora de la Unitat d’Hematologia de l’Hospital Son Llàtzer, que es regeix per les bases que figuren a l’annex d’aquesta resolució.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i als taulers d’anuncis de l’Hospital Son Llàtzer.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que esgota la via administrativa— pot interposar-se un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, de conformitat amb l’article 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També pot interposar-se directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, de conformitat amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de maig de 2018

El director gerent de l’Hospital Son Llàtzer

Per delegació (BOIB 10/2016)

Francisco Marí Marí

   

Annex

Bases de la convocatòria

1. Lloc de treball convocat i funcions que ha d’exercir

La denominació del lloc que s’ha de cobrir és “supervisor/supervisora de la Unitat d’Hematologia” i les funcions que ha d’exercir són les previstes per l’article 26 del Reial decret 521/1987, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Reglament sobre estructura, organització i funcionament dels hospitals gestionats per l’Institut Nacional de la Salut.

2. Requisits per optar al lloc de treball

2.1. Tenir la condició de personal estatutari fix sanitari del subgrup A2.

2.2. Estar en la situació de servei actiu en algun centre sanitari del Servei de Salut de les Illes Balears o de l’Administració General de l’Estat.

2.3. Acreditar el nivell B1 de coneixement de llengua catalana mitjançant certificat expedit per l’Escola Balear d’Administració Pública o mitjançant un altre certificat dels expedits, reconeguts com a equivalents o homologats per la Direcció General de Política Lingüística que acrediti posseir l’esmentat nivell de coneixements.

Atès que per al compliment de les funcions del lloc es requereix una especial qualificació, coneixements i habilitats directives, si el personal no pot acreditar el nivell de coneixements de la llengua catalana corresponent al lloc de treball al que opta, s'admetran les sol·licituds de participació de tots els aspirants, i la persona que resulta adjudicatària queda obligada a obtenir-ho i acreditar-ho en un termini màxim de dos anys a  partir de la data d'ocupació del lloc de treball.

El coneixement de la llengua catalana pot acreditar-se mitjançant l'aportació, dins del termini per presentar sol·licituds, del certificat corresponent.

2.4. Aquests requisits han de complir-se en la data de publicació de la convocatòria i mantenir-se fins a la presa de possessió del lloc de treball.

3. Règim jurídic del lloc de treball

És el que estableix la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, i per la resta de disposicions aplicables.

4. Presentació de sol·licituds

Dirigida a l’òrgan convocant, la sol·licitud per participar en el procés selectiu ha de presentar-se en el termini de 20 dies naturals comptadors des de l’endemà a la publicació d’aquesta resolució de convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i ha de formalitzar-se en el Registre de l’Hospital Son Llàtzer o per alguna de les vies establertes en la normativa reguladora del procediment administratiu.

5. Documentació

Els aspirants han de presentar juntament amb la sol·licitud el seu curriculum vitae, acreditat degudament per mitjà de la documentació original o fotocòpies compulsades.

6. Nomenament

La persona designada obtindrà un nomenament per ocupar el lloc de treball convocat. La situació de qui resulti nomenat serà la següent:

− El personal estatutari fix de l’Hospital que obtingui el lloc convocat pel sistema de lliure designació continuarà ocupant la plaça de la seva categoria.

− Si el personal designat és personal estatutari fix en un altre centre del Servei de Salut de les Illes Balears, ocuparà únicament el lloc convocat i quedarà en la situació de reserva respecte a la seva plaça estatutària fixa.

− Si el personal designat és personal estatutari fix en un altre servei de salut o en una altra administració sanitària, ocuparà únicament el lloc convocat i quedarà respecte a la seva plaça o lloc d’origen en la situació administrativa que sigui procedent i sigui declarada en l’administració d’origen.