Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 6421
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 13 de juny de 2018 per la que s'adjudica la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de secció d'Anestèsia i Reanimació de l'Hospital Universitari Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Mitjançant Resolució del director general del Servei de Salut de 16 d'abril de 2018 (BOIB núm. 48, de 19/04/2018) es va convocar un procediment de lliure designació de cap de secció d'Anestèsia i Reanimació de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'1 de juny de 2018 es va publicar la llista definitiva d’admesos i exclosos en l'esmentada convocatòria. En la llista definitiva d'admesos figura una aspirant, els mèrits documentals del qual ha examinat l'òrgan convocant.

Fonaments de dret

1. Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de direccions de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

3. Resolució de la consellera de Salut de 13 de setembre de 2017 per la qual es modifica la Resolució de la consellera de Salut de 2 de juny de 2016 per la qual es modifica la Resolució de la consellera de Salut de 13 de gener de 2016 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari als òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears.

Per tot això dict la següent

Resolució

Adjudicar a la senyora Maria Immaculada Valldeperas Hernandez, amb DNI núm. 37292422S el lloc de treball de cap de secció d'Anestèsia i Reanimació de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

L'adjudicació efectiva serà l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— pot interposar-se un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També pot interposar-se qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant del mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà la publicació d'aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 13 de juny de 2018

El director gerent

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016 i BOIB 119/2017)

Francisco Marí Marí