Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 6389
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 4 de juny de 2018 per la qual es constitueix una borsa temporal per nomenar personal funcionari interí del cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2009 es va aprovar el Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 78, de 30 de maig).

2. L’article 3.10 d’aquest Decret estableix que, si s’exhaureix una borsa de personal funcionari interí i no hi ha borses anteriors, abans d’aplicar el procediment extraordinari i només fins a la constitució definitiva de la borsa de feina que es farà quan acabi el procés selectiu de personal funcionari d’un determinat cos, escala o especialitat, es podrà utilitzar la relació de les persones aspirants que hagin aprovat alguna de les proves o exercicis realitzats fins aquell moment, d’acord amb l’ordre de prelació que recull l’article 3.4 del Decret esmentat.

3. Actualment, en les borses vigents del cos d’advocacia no hi ha cap persona en la situació de disponible, per tant s’entén que aquestes borses estan exhaurides per proveir els llocs de feina adscrits al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Tot això fa que, d'acord amb l'article 3.10 del Decret 30/2009, sigui necessari constituir una borsa temporal a l'efecte de poder proveir els llocs de feina que no poden ser proveïts amb les persones que formen part de les borses vigents.

5. En el cas que l'Administració hagi d'acudir a la borsa temporal que s'aprova amb aquesta Resolució, les persones que la integren poden acceptar o refusar l'oferiment; en aquest darrer cas, la renúncia de l'oferiment no suposa l'exclusió de la borsa definitiva, que s'ha de constituir una vegada finalitzat el procediment selectiu d'ingrés, i que tindrà la naturalesa de borsa ordinària d'acord amb el que disposa el Decret 30/2009.

Fonaments de dret

1. L’article 16 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. L’article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’Empleat Públic.

5. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

7. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la CAIB.

8. Decret 74/2016, de 23 de desembre, pel qual es regula l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

1. Acordar la constitució d'una borsa de personal funcionari interí a partir de la relació de les persones aspirants que han aprovat alguna de les proves o exercicis finalitzats,  pel torn lliure,  al cos de l’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

2. Establir que la vigència d'aquesta borsa és des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins a la data en què es constitueixi la borsa mitjançant el procediment ordinari, una vegada que hagi conclòs el procés selectiu d'accés al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Adjuntar la composició de la borsa de personal funcionari interí, amb indicació de totes les persones integrants, el número d’exercicis superats, la puntuació total obtinguda i l’ordre de prelació que figura en l’annex d’aquesta Resolució.

4. Ordenar l’actualització automàtica de la composició de la borsa de personal funcionari interí de conformitat amb les llistes definitives de persones aspirants aprovades en cadascun dels exercicis de les proves selectives que, de forma successiva, es publiquin en la web del Govern. La composició de l’esmentada borsa ha de fer-se d’acord amb l’ordre de prelació que preveu l’article 3.4 del Decret 30/2009, de 22 de maig.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la pàgina web del Govern de les Illes Balears i al tauler d’anuncis de l’Escola Balear d'administració Pública (EBAP).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver rebut la notificació de la resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Marratxí, 4 de juny de 2018

El director general de Funció Pública i Administracions Públiques
Pedro Jiménez Ramírez

Conforme amb la proposta. En dict resolució.
La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques
Catalina Cladera i Crespí

ANNEX
Borsa temporal del cos d’advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.  

Llista general de totes les persones aspirants del torn lliure. Mallorca

 DNI

Llinatges, Nom

Exercicis superats

Puntuació

Ordre

Discapacitat

*2236

MARTORELL FUSTER, FRANCISCO JOSE

2

16,433

1

N

*4434

TOMÁS MARÍN, JOAQUÍN EDUARDO

2

13,300

2

N

*3221

CERVERA TORTOSA, MIGUEL ANGEL

2

10,466

3

N

*1883

TEBAR XAMENA, AINA

1

5,900

4

N