Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 6354
Resolució del director general del Servei de Salut d'12 de juny de 2018 per la qual s'emplaça a les persones interessades en el recurs contenciós -administratiu del procediment DF DRETS FONAMENTALS 242/2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La Unió de Sindicats independents de Castella – La Manxa (USICAM) ha interposat un recurs contenciós -administratiu —procediment DF DRETS FONAMENTALS 242/2018, que se segueix a la Sala  del Contenciós administratiu nombre 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears— contra la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 17 d'abril de 2018 per la qual es convoca un concurs -oposició per cobrir places vacants de la categoria auxiliar administratiu de la funció administrativa depenent del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm.49, de 21 d'abril de 2018),

2. S'ha notificat individualment la interposició d'aquest Recurs a la persona que ha instat el procediment, però no els possibles interessats per ser aquests indeterminats en aquesta fase del procediment.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós- administrativa.

2. L'article 42 i 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Citar a les persones interessades, en el Recurs contenciós -administratiu — procediment DF DRETS FONAMENTALS 242/2018, que se segueix en la Sala contenciosa administrativa  número 1 del Tribunal Superior de Justícia  de les Illes- amb la finalitat que serveixi com a emplaçament a les persones interessades perquè si puguin personar com demandats/as davant aquest Tribunal en el termini de cinc (5) dies des de la data de notificació d'aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert, se'ls considerarà com a part —sense que per això hagi de retrotreure ni interrompre's el procediment— i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los notificació alguna. 

 

Palma, 12 de juny de 2018

El director general,

Julio Miguel Fuster Colobres