Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 6263
Exposició al públic del plec de clàusules administratives particulars que regeix la contractació de l’explotació del bar, consergeria, manteniment i neteja del camp de futbol «Sa Lleona» de s’Horta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta de Govern Local de dia 5 de juny de 2018 es va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regeixen la contractació de l’explotació del bar, consergeria, manteniment i neteja del camp de futbol «Sa Lleona» de s’Horta, mitjançant procediment obert i tramitació urgent.

De conformitat amb el disposat a l’art. 188 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el plec de clàusules administratives particulars que regeix aquesta contractació s’exposa al públic, mitjançant el present anunci, durant el termini de deu dies naturals perquè s’hi puguin presentar reclamacions. L’anunci de licitació es troba publicat al perfil del contractant de la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

 

Felanitx, 11 de juny de 2018

El batle,

Joan Xamena Galmés