Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 6332
Rectificació de les Bases específiques que regiran la convocatòria per a constituir una borsa extraordinària de treball de personal laboral de mestres d’educació infantil per a cobrir mitjançant concurs necessitats eventuals de personal a l’Escola Municipal d’Infants de l’Ajuntament d’Algaida publicades en el BOIB núm. 71 de data 9 de juny de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist que s’ha detectat un error en el “BLOC 3. Nivell de coneixement de llengua catalana. Puntuació màxima: 10 punts” de la BASE SISENA. SISTEMA DE SELECCIÓ de les Bases específiques que regiran la convocatòria per a constituir una borsa extraordinària de treball de personal laboral de mestres d’educació infantil per a cobrir mitjançant concurs necessitats eventuals de personal a l’Escola Municipal d’Infants de l’Ajuntament d’Algaida publicades en el BOIB núm. 71 de data 9 de juny de 2018.

Atès que on s’estableix que “Es valoraran els certificats expedits per l’EBAP, els expedits o homologats per la Direcció General de Política Lingüística, els expedits per l’Escola Oficial d’Idiomes i també els certificats reconeguts d’acord amb la normativa autonòmica, en concret:

 · Nivell C1 (antic D): 10 punts

 · Nivell C2 (antic C): 9 punts

 · Nivell E: dos punts”

Ha de quedar redactat de la següent manera: “Es valoraran els certificats expedits per l’EBAP, els expedits o homologats per la Direcció General de Política Lingüística, els expedits per l’Escola Oficial d’Idiomes i també els certificats reconeguts d’acord amb la normativa autonòmica, en concret:

 · Nivell C2 (antic D): 10 punts

 · Nivell C1 (antic C): 9 punts

 · Nivell E: dos punts”

Per tot això, el termini per a presentar instàncies serà de 15 dies hàbils comptadors des del dia següent al de la publicació de la present rectificació.

 

Algaida, (Data signatura: 12/06/2018)

La Batlessa

 (Maria Antònia Mulet Vich)