Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 6234
Extracte de la Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 4 de juny de 2018 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per fomentar la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics, dirigida a empreses de lloguer de vehicles, a establiments turístics, a tallers de reparació de vehicles i a d'altres empreses

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst en els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquestes ajudes les persones jurídiques de dret privat constituïdes vàlidament que estiguin donades d'alta en l'impost d'activitats econòmiques (IAE). S'estableixen 4 grups de beneficiaris:

— Grup 1: empreses de lloguer d'automòbils sense conductor.

— Grup 2: empreses turístiques de servei d'hostalatge.

— Grup 3: tallers de reparació de vehicles.

— Grup 4: altres empreses.

2.  Objecte

L'objecte d'aquesta Resolució és aprovar i regular la convocatòria pública d'ajudes per al foment de la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics, d'acord amb el punt 4 d'aquesta Resolució.

3. Bases reguladores

L’Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d’energia a les Illes Balears.

En tot el que no preveu aquesta Resolució ni l’Ordre esmentada s’ha d’aplicar el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Subvencions.

4. Quantia

 Aquesta convocatòria es tramita per un import d'1.900.000 €, amb càrrec al pressupost de la Comunitat Autònoma per a l'exercici 2018, i concretament amb càrrec a la partida pressupostària 25601 731A01 77000.

S'estableix la distribució pressupostària següent per a cada tipologia de beneficiari:

— Grup 1: 800.000 €

— Grup 2: 800.000 €

— Grup 3: 200.000 €

— Grup 4: 100.000 €

Sempre que la disponibilitat pressupostària ho permeti, es poden incrementar els imports d'aquesta convocatòria.

 

5. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds s'inicia a partir del cinquè dia des de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza als dos mesos d'haver-se publicat, o fins al possible exhauriment, en aquest període, de la quantia econòmica assignada a aquesta convocatòria.

  

Palma, 4 de juny de 2018

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat,

Marc Pons i Pons