Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 6122
Aprovació de nova regulació d'estacionament limitat a la plaça Verge de la Consolació de s’Alquria Blanca, d'acord amb el que estableix l'Ordenança general de circulació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle-president d’aquest Ajuntament en data vint-i-dos de maig de dos mil devuit ha resolt literalment el següent:

“Vist l’escrit del Cap de la Policia Local en el qual informa que a la plaça Verge de la Consolació de s’Alqueria Blanca hi ha una gran demanda de places d’estacionament i que per tal de millorar la distribució i l’aprofitament de l’espai públic en aquesta zona proposa la regulació de 10 places per a turistes amb el sistema general d’estacionament regulat gratuït amb limitació horària que es desenvolupa en l’article 43 de l’Ordenança general de circulació del terme municipal de Santanyí.

DISPÒS:

Establir com a zona regulada amb el sistema general d’estacionament regulat gratuït amb limitació horària 10 places d’estacionament ubicades a la Plaça Verge de la Consolació de s’Alqueria Blanca. Es regularà amb l’horari d’estacionament limitat de dilluns a divendres de les 8:00 a les 14:00 hores amb un temps d’estacionament màxim de 30 minuts.

La nova regulació d’estacionament estarà en vigor des del moment en que es dugui a terme la senyalització viària corresponent.

Aquest resolució, d’acord amb el que estableix l’article 43.1 de l’Ordenança general de circulació, s’haurà de publicar al BOIB.”

 

Santanyí, 7 de juny de 2018

El batle

Llorenç S Galmés Verger