Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 6099
Resolució de batlia ampliació quantitat econòmica pe rla convocatòria d'ajudes individurals, temporals i d'emergència social de l'ajuntament des Mercadal per l'any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Des de la Batlia de l’Ajuntament des Mercadal, dia 6 de juny de 2018 s’ha dictat la següent resolució:

Atès que el 21 de març de 2018 es va aprovar la convocatòria dels ajuts individuals, temporals i d’emergència social de l’Ajuntament des Mercadal per a l’any 2018, la qual ha estat publicada en el BOIB núm. 37, de 24 de març, amb un import total màxim de 6.000,00 €.

Atès que l’article 2 de la convocatòria indica que en el cas que es rebi una subvenció per aquest concepte, es podrà ampliar aquest límit, prèvia publicació de l’ampliació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Atès que el 22 de maig s’ha signat el conveni amb el Consell Insular de Menorca per a la tramitació i concessió dels ajuts econòmics individuals, temporals i d’emergència social, dins del qual hi ha una aportació pels ajuts d’emergència social de 11.460,44 €, de la qual, descomptades les despeses d’estructura o de funcionament dels serveis municipals, i els costos de personal o costos materials de qualsevol tipus (màxim del 6%) resten disponibles per ajuts d’emergència social són 10.772,82 €.

Atès l’informe de fiscalització prèvia de l’interventor favorable que consta a l’expedient.

Fent ús de les facultats que m’han estat conferides, RESOLC:

1.- Aprovar l’ampliació de la quantitat econòmica disponible per atendre la convocatòria d’ajuts individuals, temporals i d’emergència social de l’Ajuntament des Mercadal per a l’any 2018, en 10.772,82 €, que provenen del finançament del Consell Insular de Menorca per aquest objecte.

2.- Ordenar la publicació de la modificació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficials de les Illes Balears.

  

Es Mercadal, 7 de juny de 2018

El batle
Francesc Ametller Pons