Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 6095
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa en relació amb la gestió directe de les actuacions materials de promoció en materia de moda artesana i artesania en general per l'entitat FECOEV, SAU. Modificació de les actuacions previstes a l'acord del Ple de data 16 d'abril de 2018, expt. núm. 2018/00005060F

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Gestió directa de les actuacions materials de promoció en matèria de moda artesana i artesania en general per l’entitat mercantil FECOEV, SAU. Modificació de les actuacions previstes a l’acord de Ple de data 16 d’abril de 2018

En la reunió ordinària de data 25 de maig de 2018, del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa, els seus membres acordaren aprovar, per unanimitat, la següent proposta:

(...)

4.- Proposta de la consellera executiva del Departament d’Interio, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals en relació amb la gestió directa de les actuacions materials de promoció en matèria de moda artesna i artesania en general per l’entitat mercantil FECOEV, SAU. Modificació de les actuaciones previstes a l’acord de Plwe de data 16 d’abril de 2018, expt. núm. 2018/00005060F.

(...)

PRIMER.- INCLOURE dins de les actuacions a executar per FECOEV SAU en matèria d'organització i participació en esdeveniments d'artesania i de moda artesana Adlib, les actuacions i contractes següents:

- Contracte amb Equipo Singular S.L. pel servei de comunicació nacional Adlib.

- Contracte amb Wayin Communication SL pel servei de direcció de màrqueting estratègic de la moda Adlib.

- Contracte amb Edicions Baleària SL pel servei d'assessoria artística de les accions promocionals de la moda Adlib.

- Contracte amb Nomad Suntribe SL pel servei de producció artística de les principals accions en la campanya promocional d’Adlib 2017/18 i en la passarel·la Adlib 2018.

- Servei de producció i emissió a Eivissa a horari de màxima audiència, de 16 programes audiovisuals en català sobre artesania i moda Adlib amb emissió a la cadena local Televisió d'Eivissa i Formentera (TEF), amb una durada de 50 minuts.

- Servei de producció i emissió d’un programa "Julia en la Onda" presentat per Julia Otero que promocionarà Adlib i la Passarel·la Adlib 2018, el dia 8 de juny de 2018, de 15 a 19 hores, des de la Sala de Plens del Consell Insular d'Eivissa amb la cadena Onda Cero.

SEGON.- TRANSFERIR a FECOEV la quantitat de 162.239,30 Euros per a la retribució de les actuacions i serveis referits al punt anterior, tot realitzant les modificacions pressupostàries que resultin escaients.

TERCER.- COMUNICAR el present acord a la mercantil FECOEV, la qual haurà de justificar les activitats realitzades amb la presentació dels comptes anuals juntament amb un informe d'auditoria justificant l'adequació de les referides actuacions als fons percebuts.

QUART.- COMUNICAR, el present acord als contractistes interessats.

CINQUÈ.- PUBLICAR el present acord al BOIB, a efectes de generar el coneixement."

 

Ibiza, 1 de juny de 2018

El secretari tècnico d’Economia, Hisenda, Indústria y Comerç

Sergio Sorá Pascual