Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 6094
Decret d'Alcaldia de noves delegacions any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l’article 44 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic el següent Decret d’Alcaldia:

“DECRET.- Atès que amb data 5 de juny de 2018,  la Sra. Rosa Maria Rubio Garcia ha pres possessió del seu càrrec de Regidora de l’Ajuntament d’Eivissa, en substitució del Sr. Ildefonso Molina Jiménez, i essent convenient que es modifiqui el règim de delegacions acordat mitjançant Decret d’Alcaldia de data 24 de juny de 2015,  mitjançant el present i d’acord amb les facultats que confereix a aquesta Alcaldia la legislació vigent en matèria de Règim Local, en concret els articles  25 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre municipal i de règim local de les Illes Balears en relació als articles 21 i 23.4 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local i 43 i següents del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals RESOLC:

PRIMER.- Revocar la delegació genèrica efectuada amb data 24 de juny de 2015, en matèria de policia local, transit, seguretat ciutadana i protecció civil, i la realitzada amb data 14 de juliol de 2015, en matèria de manteniment i reparació d’edificis municipals a la Regidora Sra. Estefania  Torres Sánchez.

SEGON- Delegar en la Regidora, Sra. Rosa Maria Rubio Garcia, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament en matèria de policia local, transit, seguretat ciutadana, protecció civil, manteniment, neteja i reparació d’edificis municipals, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions.

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació dels procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització de contractes menors vinculats a les àrees delegades i la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers en relació a:

- Expedició de llicències d’armes.

La delegació anterior inclou la resolució dels recursos de reposició que s’interposin contra els acords dictats

TERCER-  Que es doni compte del present Decret al Ple de la Corporació, es notifiqui als Regidors  i es procedeixi a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la data de signatura del mateix.. En cas d’absència, vacant, enfermetat o qualsevol altre impediment de la Regidora delegada, aquesta Alcaldia assumirà, directa i automàticament, les atribucions delegades com a titular de la competència originària, sense necessitat de que es dicti cap resolució expressa en aquest sentit.

Eivissa a (6 de juny de 2018)

     L’ALCALDE,                                                               En don fe

                                                                                        EL SECRETARI-ACCTAL.,

 

Eivissa, (6 de juny de 2018)

L’ALCALDE,

(Rafael Ruiz González)