Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 6083
Extracte de la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports de 5 de juny de 2018 per la qual es convoquen ajuts destinats a la premsa de caràcter local i a la de temàtica especialitzada escrites en català a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 402345

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

  • Persones físiques amb domicili a les Illes Balears.
  • Empreses privades amb domicili social a les Illes Balears que tenen com a activitat, única o entre d’altres, l’edició de premsa de caràcter local i de temàtica especialitzada escrites en català.
  • Entitats sense ànim de lucre amb domicili social a les Illes Balears que tenen com a activitat, única o entre d’altres, l’edició de premsa de caràcter local i de temàtica especialitzada escrites en català.
  • Agrupacions de persones físiques, comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que, tot i no tenir personalitat jurídica, es troben en la situació que motiva la concessió d’aquestes subvencions i tenen la residència a les Illes Balears.

Segon. Finalitat

Donar suport als projectes de la premsa de caràcter local i als de la premsa de temàtica especialitzada escrites en català a les Illes Balears amb la finalitat de contribuir a consolidar l’espai de comunicació que s’expressa en aquesta llengua.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d’Educació i Cultura d’1 de juliol de 2009 (BOIB n. 100, d’11 de juliol de 2009) per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d’educació i cultura.

Quart. Import

L’import total destinat a aquesta convocatòria de subvencions és de 200.000 euros. Es preveu desglossar l’import de la manera següent:

160.000 € per a la premsa de caràcter local

40.000 € per a la premsa de temàtica especialitzada

Aquests imports s’imputen a les partides pressupostàries següents:

90.000 € amb càrrec a la partida 26401 455B01 47000 00

110.000 € amb càrrec a la partida 26401 455B01 48000 00

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Un mes comptador a partir de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el BOIB.

Palma, 5 de juny de 2018

La consellera de Cultura, Participació i Esports,

Francesca Tur Riera