Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ PER A L'ESPORT BALEAR

Núm. 6069
Relació dels convenis de col·laboració subscrits en el primer quadrimestre del 2018 i, amb caràcter extraordinari, convenis subscrits en el segon i tercer quadrimestre del 2017 per la Fundació per a l'Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració subscrit per la Fundació per a l’Esport Balear.

Palma, 31 de maig de 2018

El gerent de la Fundació per a l’Esport Balear
Jose Abrines Veiret

ANNEX
En el primer quadrimestre de l’any 2018

  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació de Pàdel de les Illes Balears, per el desenvolupament del bloc comú del curs Monitor Nacional de Pàdel de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació de Pàdel de les Illes Balears, per el desenvolupament del bloc comú del curs Monitor Nacional de Pàdel de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Acord de cooperació entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació Balear de Taekwondo per desenvolupar el Programa de Pretecnificació Esportiva de Taekwondo Femení durant l’any 2018.
  • Acord de cooperació entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació Balear de Rugbi per desenvolupar el Programa de Pretecnificació Esportiva de Rugbi Femení durant l’any 2018.
  • Acord de pràctiques professionals no laborals entre el centre de formació IES Albuhaira i la Fundació per a l’Esport Balear.
  • Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Rugby i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del programa esportiu estatal de rugbi en el Centre de Tecnificació “Illes Balears”.

 

ANNEX
Amb caràcter extraordinari, en el tercer quadrimestre de l’any 2017

  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació Balear d’escacs per a dur a terme el torneig Grand Prix Mallorca 2017.
  • Conveni de col·laboració entre la Federació Balear de Vela i la Fundació per a l’Esport Balear per el desenvolupament del bloc comú del curs de Instructor elemental de Kiteboarding de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Acord de rescissió del conveni signat el 11 d’agost de 2017 entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Artística de nivell II.
  • Addenda de modificació dels convenis de col·laboració signats el 9 de maig de 2017, entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú dels cursos d’Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica de Nivell III i de Gimnàstica Artística de Nivell III, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Acord de col·laboració científica entre la Fundació per a l’Esport Balear, la Universitat de les Illes Balears i Alimentómica, S.L.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i el Consell Insular de Formentera per al desenvolupament d’activitats de promoció esportiva durant l’any 2017.
  • Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Baloncesto i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del programa esportiu estatal de bàsquet en el Centre de Tecnificació Esportiva “Illes Balears”.


ANNEX
Amb caràcter extraordinari, en el segon quadrimestre de l’any 2017

  • Conveni de col·laboració entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Artística de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica de nivell III, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Artística de nivell III, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació de Tennis de les Illes Balears, per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Tennis 2016-2017 a l’illa de Menorca.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació Balear de Piragüisme, per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Piragüisme 2016-2017 a l’illa de Menorca.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació de Tennis Taula de les Illes Balears, per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Tennis Taula 2016-2017 a l’illa de Menorca.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació Balear de Judo i Esports Associats, per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Judo 2016-2017 a l’illa de Menorca.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació Balear d’Escacs, per desenvolupar el programa de seguiment esportiu d’Escacs 2016-2017 a l’illa de Menorca.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació de Triatló de les Illes Balears, per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Triatló 2016-2017 a l’illa de Menorca.
  • Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Lucha i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar el programa de tecnificació esportiva estatal de Lluites Olímpiques en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Real Federación Española de Piragüismo i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar el programa de tecnificació esportiva estatal de Piragüisme (aigües tranquil·les) en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar el programa de tecnificació esportiva d’alt rendiment i el programa de tecnificació esportiva estatal de Natació Paralímpica en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar el programa de tecnificació esportiva d’alt rendiment i el programa de tecnificació esportiva estatal de Natació Paralímpica en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Real Federación Española de Natación i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar el programa de tecnificació esportiva estatal de Natació en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Real Federación Española de Gimnasia i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar els programes de tecnificació esportiva estatals de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Bádminton i la Fundació per a l’Esport Balear, per desenvolupar els programes de tecnificació esportiva estatal de Bàdminton en el centre de tecnificació “Illes Balears”.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i el Consell Insular de Formentera per al programa de seguiment esportiu 2017.
  • Addenda de modificació del conveni de col·laboració signat el 9 de maig de 2017, entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica de nivell III, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Addenda de modificació del conveni de col·laboració signat el 9 de maig de 2017, entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Artística de nivell III, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i el Consell Insular de Menorca per a les activitats derivades de la participació dels esportistes de Menorca en els Island Games 2017.
  • Conveni de col·laboració entre la Federació de Tennis de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs de Monitor de Tenis de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Addenda de modificació del conveni de col·laboració signat el 9 de maig de 2017, entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Addenda de modificació del conveni de col·laboració signat el 9 de maig de 2017, entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador/a de Gimnàstica Artística de nivell I, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.
  • Conveni de col·laboració entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l’Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d’Entrenador de Gimnàstica Artística  de nivell II, d’acord amb el que estableix l’Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d’octubre.